Logitech G923 състезателен волан и педали разполагащи с нова система за обратна връзка

Новият волан Logitech G923 обещава още по-голям реализъм

BUY ONLINE

Logitech G923 Racing Wheel and Pedals

Check availability with your country manager

Logitech G, марка на Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор на гейминг технологии, днес представи състезателен волан и педали Logitech G923, който ще зарадва любителите на автомобилните симулатори още този месец. Устройството може да се ползва с PC, Xbox и PS4 (съвместим е и с PS5). Воланът наследява G29 и G920 и макар да прилича на тях, включва напълно нова система за обратна връзка, която компанията нарича TRUEFORCE™. Тя би трябвало да осигури по-голям реализъм при шофиране, защото работи директно с енджините за физика и звук от игрите и обработва вътрешно получената от тях информация 4000 пъти в секунда.

TRUEFORCE би трябвало да осигури несравнимо ниво на реализъм, а играчите ще усетят всичко – усещането на пътя, теглото на автомобила при дрифт, специфичния грохот на двигателя и още.

„През последните няколко години по време на симулацията работим със професионални шофьори на състезателни автомобили, за да разработим напълнофункционален и реалистичен продукт за шофиране, като никой друг“, каза Ujesh Desai, генерален мениджър в Logitech G.

Воланът и педалите G923 са оборудвани с метален волан, полирано покритие на педали и кожен капак за максимално удобство. В допълнение, G923 е проектиран с редица нови функции, включително:Допълните педали, които допълват кормилната уредба на Logitech G923 има полирано покритие, както и нова прогресивна пружина, осигуряваща по-отзивчиво усещане, реализъм и контрол. Новите възможности, които предлага аксесоара включват вграден индикатор за оборотите, 24-позиционен бутон за избиране и програмируем двоен съединител с Launch контрол.

Технически характеристики:

  • Вграден индикатор за оборотите 
  • On-Wheel Game Controls – Подредбата на бутоните ще е идентична както при Sony Playstation и Xbox
  • Програмируем двоен съединител с Launch контрол
  • 24-позиционен бутон за избиране 

Наличност

Състезателният волан и педалите Logitech G923 ще се предлага от ASBIS през август 2020 г.

За повече информация посетете website.

>>Logitech G923 

 

За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech International, е световен лидер в областта на игрите за компютърни и конзолни игри. Logitech G предоставя на геймърите клавиатури, мишки, слушалки, клавиатури за мишка и симулационни продукти като волани – всичко това стана възможно благодарение на иновативен дизайн, модерни технологии и дълбока страст към игрите. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на  logitechG.com, thecompany blog or@LogitechG.

За повече информация за Logitech и нейните продукти, посетете уебсайта на компанията logitech.com