Intel анонсира процесори за настолни компютри от 10то поколение Intel® Core™ серия S

Най-бързият в света процесор за игри от INTEL!

BUY ONLINE

10th Gen Intel® Core™ CPU

Със скорост до 5.3 GHz с Intel® Thermal Velocity Boost2, процесорите от 10-то поколение предлагат производителност от световна класа и ново ниво на гейминг изживяване!

Intel пуска на пазара процесори за настолни компютри Intel® Core™ серия S, в това число флагмана Core i9-10900K – най-бързия в света процесор за геймъри1

"В Intel сме ангажирани да гарантираме бъдещето на мощните десткоп машини за гейминг, като непрекъснато предизвикваме възможностите да осигурим впечатляващо гейминг изживяване на потребителите. Серията S Intel Core процесори от 10-то поколение, както и Intel Core i9-10900K – най-бързит в света процесор за геймъри, затвърждават нашата отдаденост към общностите на геймъри и ентусиасти." – Brandt Guttridge, директор на Desktop Products Group в Intel.

Защо е добър за гейминг и овърклокинг

Топ моделът е отключеният Core i9-10900K, най-бързият гейминг процесор в света, с до 10 ядра, 20 нишки и DDR4-2933 памет. i9-10900K е в основата на ултимативното гейминг изживяване, позволявайки по-добро управление на настройките, по-бърз мултитаскинг и плавни игри. Новата Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 осигурява автоматични подобрения на производителността при по-леки приложения, докато хипертрединг управлението на ниво ядро дава възможност на опитните овърклокъри да решат кои нишки да включат или изключат на ниво ядро. Сред подобренията в тази генерация са:

    • До 187 кадъра за секунда при стрийминг и запис по време на игри, и до 63 % повече кадри  по време на игри, в сравнение с 3-годишно РС.
    • До 12 % по-бързо видеоредактиране в сравнение с предишното поколение, и до 15 % по-бързо видеоредактиране в сравнение с 3-годишно РС.
    • До 18 % по-бързо  4K видеоредактиране в сравнение с предишната генерация и до 35 % по-бързо 4K видеоредактиране в сравнение с 3-годишно РС.
    • До 31 % по-добра системна производителност в сравнение с 3-годишно РС.

Ключови функции и възможности

Процесорите Core от серия S гарантират плавни и ненакъсани игри, завладяващи развлечения и отличен стрийминг.

    • Intel Thermal Velocity Boost: Автоматичен бууст при едноядрени и много ядрени натоварвания по време на игри или създаване на съдържание, със скорост до 5.3 GHz.
    • Intel Hyperthreading технология: Сега за Intel Core i9 до i3 процесори от 10-то поколение.
    • Подобрен овърклок на ядрото и паметта: Сдобий се с ултимативен контрол при овърклокинг на процесора и ключовите компоненти с функции, налични при новите отключени и овърклокващи се Intel Core процесори от 10-то поколение.
    • Intel® Ethernet Connection I225: Наличен сега в платформата от 10-то поколение, 2.5G Intel Ethernet конектор I225 обещава двойно по-големи мрежови скорости на 1GB Ethernet при наличното окабеляване.
    • Intel® Wi-Fi 6 AX201: Сега интегрирана в процесорите за настолни машини Intel Core от 10-та генерация, Intel Wi-Fi 6 (Gig+) гарантира отлични условия за игри, почти три пъти по-бързи тегления и по-надеждна връзка. Най-добра в класа си свързаност със свободата и гъвкавостта да играеш и да създаваш съдържание навсякъде в дома или офиса. 

Кога можете да го закупите?

Процесорите Intel Core от серията S се очакват да бъдат на пазара в ритейл обектите или в конфигурации на ОЕМ-и и системни интегратори в началото на май.

Свържете се с търговците в ASBIS за да получите повече информация за новите процесори на Intel.