Мултимедийната клавиатура на Prestigio Click&Touch спечели четири награди Rеd Dot 2020 за изключително качество и дизайн

Prestigio Click&Touch с четири Red Dot награди

Журито Red Dot реши: Prestigio Click & Touch печели наградата Red Dot: Продуктов дизайн 2020 в 4 категории:

  • Иновативен продукт (Категория Компютри и Информационни технологии);
  • Компютри и Информационни технологии;
  • TV и домашно забавление;
  • Смарт продукт (в категория TV и домашно забавление)

Това означава, че мултимедийната клавиатура Prestigio с тъчпад върху клавишите е един от победителите в най-реномирания световен конкурс за дизайн.

Prestigio Click & Touch е проектиранa в сътрудничество с Clevetura LLC, базирана в Минск високотехнологична дизайнерска компания, работеща в областта на механичните ножични клавиши.

Наградите в няколко категории са благодарение на това, че Click&Touch предлага иновативен и удобен начин за въвеждане на информация, комбинирайки предимствата на тъчпада с клавиатурата.

Click & Touch комбинира възможностите на клавиатура, тъчпад и мишка, осигурявайки автоматичен безпроблемен преход между писане и управление на курсора. Клавиатурната система разполага с функцията „интелигентно превключване“ и „разбира“ в какъв режим работи потребителя, като автоматично превключва, за да изпълнява функциите на клавиатурата и тъчпада. 

Клавиатурата Prestigio Click & Touch с тъчпад върху клавишите, базирана на технологията на Clevetura Touch on Keys®, е идеалната комбинация от удобство и функционалност. Устройството е технически усъвършенствано и визуално привлекателно, което прави лесно управлението на интелигентен телевизор, компютър, интерактивна бяла дъска, игрална конзола, таблет и дори смартфон. До 5 устройства могат да бъдат свързани едновременно към клавиатурата Click & Touch чрез 3 Bluetooth канала, USB Type-C конектор и / или RF. 

Подробна оценка на продуктите в Red Dot Award:

Product Design предлага на дизайнери и производители от цял свят платформа за оценка на техните продукти. През 2020 г. дизайнери и компании от 60 държави влязоха в конкуренция с над 6 500 продукта. Международното жури включва опитни експерти от различни области и се събира от около 65 години, за да избере най-добрите дизайни за годината. Процесът на решение продължава няколко дни и се базира на два основни критерия: Членовете на журито тестват всички участващи продукти, за да оценят не само външния им вид, но и избраните материали, нивото на изработка, повърхностната структура, ергономичността и функционалността. След интензивни дискусии те вземат решение за качеството на продуктите. Верни на мотото „В търсене на добър дизайн и иновации“, само най-добрите дизайни получават награда.

Поздравления за Prestigio и Clevetura!  

Продуктът е наличен за поръчки. Свържете се с нас  за повече информация.

За да научите повече за мултимедийната клавиатура Prestigio Click&Touch посетете: https://click-n-touch.prestigio.com/