Promise обяви нова стартова TX линия SuperTrak RAID контролери

Promise Technology Inc. пуска в масови количества стартов клас от своята TX линия SuperTrak RAID продукти, проектирани за работа в нисък клас сървъри и SAS лентови подсистеми. Новите контролери за изградени по същата хардуерна архитектура, както високо-производителните SuperTrak EX модели, които се доставят в момента. Пълният портфейл на Promise от SAS RAID решения се простира от настолните сустеми до информационните центрове, и включват SuperTrak TX, SuperTrak EX, и корпоративния клас VTrak подсистеми. Серията SuperTrak TX е насочена към стартов клас сървърни приложения, които изискват RAID 0,1,10 и SAS лентова свързаност. И двете семейства продукти са перфектното решение за бюджетни сървърни и сторидж системи.

"TX линията SuperTrak RAID контролери е естествено продължение на SuperTrak EX RAID моделите и носи ново ниво на ценова ефективност на нашите клиенти", каза Сам Сирисена, старши вицепрезидент продажби и маркетинг и управител на Advanced Storage Group, Promise Technology. "Контролерите SuperTrak TX са специално насочени за стартовия клас сървърни и лентови системи с оптимизиран бюджет."

Контролерите SuperTrak TX и SuperTrak EX поддържат Microsoft Windows и всички основни Linux дистрибуции и Linux open source драйвери. Цялата фамилия SuperTrak се поддържа от 3-годишна гаранция. На клиентите се предлагат изключителни програми за поддръжка, включващи 24×7 обслужване, при това безплатно.

Цени и наличности

TX линията SuperTrak RAID контролери се състои от SuperTrak TX8658 с 8 външни портове и SuperTrak TX8650 с 8 вътрешни портове. Достъпни са в каналите за дистрибуция и могат да се поръчват чрез B2B системата на АСБИС в целия регион ЕМЕА. SuperTrak ТХ моделите са с конкурентни цени, за да предложат най-добра в индустрията обща цена на притежание, в която влизат цената на закупуване, производителността, функционалността и програмите за поддръжка.