AMD проектира

AMD празнува 50 години непрекъснати иновации!

“Основана през 1969 година като стартъп в Силиконовата долина, AMD стартира с дузина служители, фокусирани върху най-съвременните тогава полупроводникови продукти. Пораснахме до глобална компания от 10,000 служители, постигайки много успехи през годините. От началото до днес не преставам да се изумявам от влиянието и потенциала на полупроводниковите технологии, и съм изключително горда от всичко постигнато. 

AMD днес разработва високопроизводителни продукти за изчисления и визуализация, които да отговарят на най-трудните и взискателни предизвикателства на индустрията. Никога не е имало по-добро време да работим в полупроводниковата индустрия от сега, и сме готови и през следващите 50 години да продължим да го правим, за да помагаме животът ни да става по-добър", каза Dr. Lisa Su, Президент и Изпълнителен Директор на компанията.

ASBIS се присъединява в пожеланията за бъдещ успех и още повече технологични новости. Гордеем се, че сме официален дистрибутор на AMD и промотираме новите продукти и технологии на пазарите, където оперираме. 

По повод годишнината, AMD стартира промоция с ритейл партньорите си: “Купете избрани модели AMD Radeon™ графични карти или AMD Ryzen™ процесори, и вземете две игри ПОДАРЪК! AMD става на 50!”

Повече подробности можете да намерите на: www.amd.com/en/gaming/game-bundle

За AMD

От 1-ви май 1969 AMD насърчава иновациите в изчислителните и визуализиращи технологии – градивните блокове за геймърски, 3D платформи и дейта центрове. Стотици милиони потребители и компании от Fortune 500, както и научни изследователи, разчитат ежедневно на технологиите на AMD, за да подобрят начина си на живот, работа и игри. Служителите на AMD по света са фокусирани върху производството на страхотни продукти, които предизвикват границите на възможното. За повече информация как AMD помага днес и вдъхновява за бъдещето, посетете уебсайта на AMD (NASDAQ: AMD) www.amd.com