НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА 2018-2019 НА МАРКАТА ЗА МОБИЛНИ

CANYON ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН/ЗИМА 2018-2019

МОБИЛНИ АКСЕСОАРИ

През октомври Canyon добави към своя каталог пълно портфолио от зарядни устройства и адаптери за контакт / автомобил, които вече се предлагат на нашия пазар. Всички модели с повече от едно гнездо са снабдени с Quick Charge или Smart ICчип, който оптимално разпределя заряда, в зависимост от параметрите на включените устройства.

Новият бестселър при Bluetooth колонките също вече е факт. TRANSFORMER (CNS-CBTSP4) е безжична стерео колонка, решена в две цветови комбинации – черно/оранжево и зелено/лилаво. Нейните говорители могат да бъдат позиционирани в различни посоки чрез елементарно завъртане. Освен интересен дизайн, този модел е снабден със слот за Micro –SD карта и батерия от 800 mAh , достатъчна за около 5 часа работа при нормални нива на звука. Изходната мощност е 2x3W.

В края на месец ноември Canyon ще добави към портфолиото си от външни батерии литиево-полимерни модели с Quick Charge 3.0 и USB Power Delivery. Quick charge технологията съкращава времето за зареждане до 3 пъти в сравнение със средностатистическите банки без ‚бързо зареждане‘ , а USB Power Delivery разпознава и осигурява максимално ефективни параметри за зареждане на съответното устройство. Новите външни батерии ще бъдат с капацитет от 10000 mAh и ще се предлагат в три цвята – черен, сребро и розово злато.

Нови стерео слушалки тип ‚тапи‘ с микрофон се задават в началото на декември. Модел CNS-CEP4 ще се предлага в четири актуални цвята (червен, розов, зелен и лилав), матово гумирано покритие, подсилен бас, плосък кабел с интегриран микрофон и бутони за управление.

PC АКСЕСОАРИ

Нов модел безжични мишки CNS-CMSW08 в три цвята (черен, зелен и тъмно лилав) с възможност за свързване през приемник или Bluetooth се очаква да бъдат факт до седмица. С резолюция,която може да настроите между 800 и 1600 dpi в движение, те са особено подходящи за работа с повече от един екран.

Към портфолиото от аксесоари за ежедневна употреба и пътувания се очаква ново допълнение – раница против кражби. CNS-CBP5BG9 е проектирана с възможност за отваряне към задната част. Раницата е изработена от висококачествен полиестер, издръжлив на намокряне и захабяване. Моделът е снабден с множество джобове във вътрешната си част и скрито външно отделение с цип на гърба за лесен достъп до най-необходимото. Има и вграден USB 2.0 конектор за зареждане на мобилно устройство в движение. Раницата разполага с удобен колан за закрепване към дръжката на куфар при пътуване.

В края на ноември се очаква нов модел компактни 2.0 PC стерео колонки Canyon – CNS-CSP202 в две цветови съчетания (черно/оранжево и черно/зелено) и изходна мощност 2x3W.

ГЕЙМИНГ АКСЕСОАРИ

В началото на месец декември CANYON ще зарадва почитателите на гейминга с четири модела комфортни столове с високо качество на цени от 269 до 459лв. Всички те са с ергономичен дизайн, изработени от висококачествена ‘дишаща‘ изкуствена кожа и студено формована пяна за максимално удобство по време на дългите часове, прекарани в игра. И четирите модела са оборудвани с възглавнички за тила и кръста, както и Class 4 газов амортисьор. С изключение на Vigil (CND-SGCH2), основата на останалите е здрава метална рамка с дебелина 1.5мм. При по-високия клас гейминг столове CANYON има и повече опции за персонализация. Премиум моделът Corax (CND-SGCH5) разполага с всички необходими екстри като мултифункционален ‚frog‘ механизъм, 4D настройка на подлакътниците, наклон на седалката до 165 градуса, 60мм полиуретанови колела, заключващ механизъм и може да издържи максимално тегло до 150кг.