Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди

Intel Technology Provider

BUY ONLINE

Intel products

Работа с клиенти

Свържете се с Вашия акаунт мениджър, за да получите повече информация за тенденциите в индустрията и възможностите за продажби и увеличаване на Вашия бизнес. Вашият акаунт мениджър ще отговори и подкрепи конкретните Ви нужди, предлагайки високо ниво на обслужване.
 

 

Събития

Спечелете покана за годишните събития за партньори. Ще научите последните новини за продуктите, ще присъствате на обучения с възможност за директни срещи с представители на Intel.

Точки

По-доброто представяне Ви дава по-добри награди. Всички партньори могат да печелят точки: Gold и Platinum партньорите  могат да ползват тези точки за покупка на Intel®продукти, участие в събития, пътешествия и маркетинг материали.

Обучения

Достъп до най-новите обучения, включително онлайн – усъвършенствайте знанията си и бъдете крачка напред пред конкурентите си.

Материали за партньорите

Промотирайте партньорството си с Intel и развивайте Вашия бизнес с помощта на брандирани маркетинг материали – банери, темплейти, плакати и други, които да помогнат за генериране на продажби.
 

Търговски и маркетинг инструменти

Развивайте бизнеса си, използвайки търговски и маркетинг инструменти и решения за увеличаване на продажбите и подобряване на Вашия имидж на доверен консултант за Вашите партньори.

Приоритетна техническа поддръжка

Ще получите бързи отовори на всички технически въпроси посредством чат, имейл или телефон, както и гаранционно обслужване с предимство при замяна на дефектни модули.

Дедикиран уебсайт

Богат на информация уеб сайт, който съдържа техническа информация на базата на вашите лични предпочитания, както информация за програми, промоции, обучения, събития и новини от индустрията.

ASBIS е оторизиран дистрибутор на пълното портфолио продукти на Intel. Съгласно правилата на програмата Intel® Technology Provider, Gold и Platinum партньорите могат да конвертират натрупаните точки в ASBIS ваучъри, като при покупка от АСБИС получават съответстващата на сумата от ваучъра отстъпка. За повече информация относно програмата Intel® Technology Provider, условия на участие, натрупване на точки и използването им, се свържете с Вашия акаунт мениджър в ASBIS, или разгледайте линковете по-долу.

Повече информация ще намерите тук >>
Готови ли сте? Регистрирайте се сега >> 

За осребряване на ваучърите научете тук>>