АСБИС стартира дистрибуция на продуктите на Cougar Gaming

Real Gear for Real Gamers

Продуктите на COUGAR Gaming са вече и на българския пазар

От средата на август гейминг продуктите на Cougar са вече и на българския пазар, представени от АСБИС България като ексклузивен дистрибутор.

Портфолиото на компанията включва мишки, клавиатури, слушалки, кутии, захранвания и аксесоари (охладители, падове)

Компанията е създадена през 2007 година от група инженери и оттогава целта е една: всеки продукт да притежава отлично качество, богата функционалност и отличаващ го дизайн. Компанията стартира с производство на кутии, захранвания и охладители. През 2010 печели наградата „Design and Innovation”, присъдена от iF на Computex, Taipei 2010.

След вдъхновяващите успехи Cougar решават да покорят и пазара за геймъри. Първите клавиатури и мишки от серията 700 дебютират на пазара след по-малко от три години. В тях са въплътени идеите за истински полезна функционалност за геймърите, за качеството и дизайн, които да отличават продуктите от масовото производство. Реакцията на пазара надминава очакванията и продуктите (700K и 700M) печелят престижната награда iF Product Design Awards 2014.

За да отговори най-добре на нуждите на пазара, Cougar работи съвместно с професионални геймъри, които участват във всеки един етап на разработването на продуктите.

За по-малко от 10 години, Cougar напускат родното си място в германия и се превръщат в глобален лидер на пазара за гейминг хардуер, жънейки успехи в САЩ, Русия, Австралия, Тайланд, Корея, Япония, Бразилия и много други страни.

Real Gear for Real Gamers