Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор между двете компании

20 години успешно сътрудничество

2017 отбелязва 20-годишнината от успешното партньорство между ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), експерт в дистрибуцията на Информационни и Комуникационни Технологии и Решения, и Intel Corporation (NASDAQ: INTC), световен иновативен лидер в областта на Информационните Технологии. 

От 8-ми май 1997, когато бе подписан договорът за дистрибуция с Intel, компаниите се радват на успешна съвместна работа, разработват нови канали за продажба, изпълняват общи проекти и работят в тясно сътрудниество. ASBIS активно участва в инициативите на Intel и е един от дистрибуторите, които първи предлагат новите продукти и технологии на пазара.

“В ASBIS сме горди да допринесем със своята експертиза на дистрибутор при налагане на нови продукти по нашите канали. Партньорството ни стана още по-силно с течение на годините и продължава да се развива. Може да се каже, че сме с Intel  още от появата на Intel Pentium II (анонсиран през май 1997) дo серията Intel® Core™ X процесор (през май 2017) и съм сигурен, че ни очакват още много иновации занапред,” сподели Игор Хлебутин, Intel MPLM в ASBIS Enterprises PLC, който е на тази позиция вече 19 години.

Заедно с Intel, ASBIS разработва и влияе върху дистрибуторските канали в EMEA. Като признание за постиженията на ASBIS в дистрибуцията на продукти на Intel, ASBIS получи поредица от награди. За да отпразнуваме повода, сме подготвили уникална викторина с атрактивни награди.   

За ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) оперира в 24 страни, като централата на групата е в Кипър. Специализира в дистрибуцията на ИКТ продукти и решения на световно признати доставчици, включително Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Компанията има клонове в целия ЕМЕА регион, повече от 1,100 служители и над 30,000 активни клиенти в около 60 страни по света. За повече информация посетете фирмения уебсайт www.asbis.com.      

За Intel
Intel (NASDAQ: INTC) е световен лидер в ИКТ иновациите. Компанията проектира и разработва важни технологии, които служат като основа на почти всички изчислителни устройства. Като лидер в корпоративната отговорност и стабилност, Intel произвежда и първите налични за продажба "свободни от конфликт" процесори. Допълнителна информация можете да намерите на www.intel.com.