Нови нива на сигурност в модерни и мощни устройства променят съвременното работно място

Intel трансформира работното място с най-новото 6-то поколение процесори Intel® Core™ vPro™

BUY ONLINE

Intel® Core™ процесори от 6-то поколение

  • Новото 6-то поколение процесори Intel® Core™ vPro™ са най-добрият продукт на компанията, предназначен за бизнеса. В сравнение със системите отпреди 5 години осигурява до 2.5 пъти по-добра продуктивност, три пъти по-дълъг живот на батерията и 30 пъти по-висока графична производителност1,2,3,4.
  • Процесорите от 6-то поколение Intel Core vPro добавят Intel® Authenticate Solution, хардуерно подсилено мултифакторно решение за идентификация.
  • Стилен дизайн, разработен за бизнес цели, включително 2 в 1 устройства на базата на процесори от 6-то поколение Intel Core vPro .
  • Intel ускорява трансформацията на работното място с помощта на новите добавки към приложението Intel® Unite™, с опциите за работа в конферентна среда, интегрирайки Skype for Business* и предлагайки още по-добри аудио и видео възможности за вашите бизнес срещи.

Заключване на виртуалната "входна врата" на компютъра с нещо повече от защита с парола

Хакерите намират нови начини за пробив в старите компютри през виртуална входна врата, като присвояват личните данни на потребителя. Повече от половината пробиви в системата започват с кражба на лични данни5. По-старите компютри, които използват пароли от 8 символа, сменящи се на 90 дни, работеха добре преди десетина години. Съвременните умни начини за атака изискват по-високи нива на сигурност. В отговор на това, Intel предвижда приложение за бизнеса Intel® Authenticate, което да премине вътрешни тестове и окачествявания. Intel Authenticate е хардуерно подсилено, мултифакторно решение за идентификация, което засилва защитата на данните в компютъра, правейки го по-малко податлив 2 на атаки. Intel Authenticate удостоверява идентичността чрез комбинация от три силни фактора по едно и също време: "нещо, което знаете," като личен идентификационен номер; "нещо, което имате," включително мобилен телефон; and "нещо, което сте," като пръстов отпечатък. IT може да избира от няколко такива фактора за идентификация, базирани на корпоративната политика, и да не разчита повече на паметта на служителите си, които да помнят сложни пароли2. Intel Authenticate е съвместимо с Microsoft Windows* 7, 8 и 10, и е достъпно за преглед от клиентите.

Бизнес компютрите се ъпгрейдват – добавя се продуктивност, намалява се общата им стойност

По-старите лаптопи струваха на бизнеса годишно около $4,203 на всеки три компютъра, включително поддръжка и загуба от продуктивност6. С новите компютри получавате 2.5 пъти по-висока продуктивност и 30 пъти по-добра графична производителност спрямо устройствата отпреди 5 години7, давайки на потребителите по-мощни и производителни бизнес инструменти1, 8, 9, 10. Acer*, Asus*, Dell*, Fujitsu*, HP*, Lenovo*, Panasonic* и Toshiba* пускат на пазара готови за бизнеса устройства, базирани на новите процесори на Intel. Бизнес клиентите могат да избират измежду устройства с различен дизайн, включително 2 в 1, ултрабуци, ултра тънки устройства, мини-компютри и All-in-One десктопи, настроени за работа във всякаква среда, готови да посрещнат нуждите на всеки бизнес.

Нова, по-добра алтернатива за бизнес срещи

Променя се начинът, по който бизнесът си взаимодейства. За целта Intel въвежда ъпдейти на Intel® Unite™ за по-умни и ефективни начини за работни срещи. Въвеждат се нови функции, така че участниците в срещите няма да изпитват затруднения, докато намерят подходящия адаптер или донгъл. Присъстващите и отдалечените участници лесно и сигурно споделят информация и обменят съдържание в реално време. Участниците стартират срещите незабавно, използвайки наличните дисплеи или прожектори. Auto-disconnect и интегрирането на Skype for Business предлагат на клиентите незабравимо изживяване.

В помощ на малкия и среден бизнес – възможност за растеж

За малкия бизнес, Intel предлага Intel® Small Business Advantage (Intel SBA), лесно за използване решение, което помага на собствениците да защитят компанията си и да разрастнат бизнеса си. Представлява лесен и централизиран начин за свързване и споделяне на информация, автоматична защита, ъпдейт и поддръжка. Intel SBA предлага споделяне на разговори и файлове, подобрена сигурност, като например USB блокер, давайки възможност на собствениците да контролират своите данни.

 

1. Софтуерът и натоварването, използвани в тестовете за производителност, може да са оптимизирани за работа само с процесори на Intel. Тестове като SYSmark* и MobileMark* се използват при специфични компютърни системи, компоненти, софтуер, функции и операции. Промяна в който и да е от тези фактори може да доведе до различни резултати. Консултирайте се и с други тестове за производителност, за да оцените в пълнота покупката, която възнамерявате да направите. Съберете информация и за взаимодействието на продукта в комбинация с други продукти. За повече информация посетете intel.com/performance.

2. Тествано с SYSmark* 2014, бенчмарк на консорциума BAPCo*, който измерва производителността на често изполвани приложения, като Microsoft Excel и Adobe Acrobat. Научете повече на www.bapco.com. Intel Reference Platform е пример за нова система. Продуктите, предоставени от производителите, не са идентични в своя дизайн, и производителността е променлива. Intel Reference Platform с Intel® Core™ i5-6200U, PL1=15W TDP, 2C4T, турбо до 3.4GHz/3.2GHz. Памет: 2x4GB DDR4-2133. Дисково пространство: Intel® Solid State Drive (Intel®SSD). Дисплей:1920×1080 резолюция. Графичен драйвер: 15.40.4225. Батерия: 43WHr. OS: Windows® 10. Компютър на 5 години с Intel® Core™ i5-520UM (1.06GHz up to 1.86GHz, 2C4T, 3MB) Acer Aspire* 1830T. Памет: 4GB DDR3 1600MHz. Дисково пространство: 500GB твърд диск. Дисплей: 11-inch 1366×768 резолюция. Батерия: 63WHr. OS: Windows* 7.

3. При HD видео плейбек, в сравнение с 5-годишен компютър. За повече информация относно производителността и бенчмарк резултатите посетете www.intel.com/benchmarks.

4. Измерено с 3DMark* Cloud Gate, 3D графичен бенчмарк, оценяващ DX-10 гейминг продуктивността. Научете повече на www.futuremark.com.

5. The 2015 Data Breach Investigations Report (DBIR) от Verizon www.verizonenterprise.com/DBIR/2015/

6. Ефектът на излагане на остаряващите компютри на опасност от атаки при малкия бизнес от TechAisle mobilecomputing.crn.com/img/TheAgeingPCEffect_TechaisleWhitePaper.pdf

7. Резултатите са симулирани или оценени с помощта на вътрешен анализ на Intel, и са ви предоставени с информационна цел. Разликите с вашия системен хардуер, софтуер или конфигурация, могат да повлияят върху действителната производителност на системата ви. За повече информация посетете www.intel.com/performance

8. Технологиите на Intel може да изискват специфичен хардуер, софтуер или активиране на услуги. Производителността се променя в зависимост от системната конфигурация. Няма система, която да е абсолютно защитена. Научете повече на www.intel.com.

9. Съвместимостта с х86 приложения, периферия и драйвери на устройства е базирана на компютри с Intel процесори или устройства, работещи на Windows* 8.

10. Дава се възможност за глобално сътрудничество с помощта на Intel-базирана инфраструктура. IT@Intel (January 2011).