Microsoft Azure включва все повече и повече интегрирани cloud услуги

Microsoft Azure

BUY ONLINE

Microsoft products

Как потребителите да използват Microsoft Azure:

  • Разработка и внедряване на съвременни уеб и мобилни приложения, работещи на различни видове устройства 
  • Съхраняване, резервиране и възстановяване на Вашите данни в облака
  • Работа на ентърпрайз приложенията Ви в Azure
  • Работа с мащабни изчислителни и прогнозно-аналитични процеси 
  • Кодиране, съхраняване, аудио и видеострийминг 
  • Изграждане на интелигентни продукти и услуги с фокус върху Internet of Things

Характеристики и ползи от Microsoft Azure

Всеки разработчик или IT професионалист е по-успешен с Azure. Интегрираните инструменти, предварително зададените темплейти и менажирани услуги улесняват създаването и управлението на ентърпрайз, мобилни, уеб и Internet of Things (IoT) приложения.

Azure поддържа огромен набор от операционни системи, програмни езици, структури, инструменти, бази данни и устройства. Облачните услуги на Azure поддържат същите технологии, на които разчитат и се доверяват милиони разработчици и IT професионалисти.

Azure Ви дава възможност да настройвате гъвкаво Вашето потребление спрямо нуждите Ви, и да плащате само за използваните услуги. Фактурирането на услугите се извършва на базата на ползвани минути, като ангажиментът за ценово предимство при най-популярните инфраструктурни услуги Ви осигурява най-добро съотношение цена/производителност.

Microsoft се ангажира да защитава и пази Вашите данни и е първият доставчик на облачни услуги, признат от Европейската комисия за защита на личните данни за свoята ангажираност към законите за поверителност в Европейския съюз.

Услугите на Azure за прогнозен анализ, включително Machine Learning, Cortana Analytics и Stream Analytics, Ви дават възможност за вземане на умни решения, подобряване обслужването на клиентите и разкриване на нови бизнес възможности, ползвайки като база за анализ структурирани, неструктурирани и стрийминг данни от Internet of Things data.

Вижте видеото за Windows Azure
 

Свържете се с нас за повече информация относно Microsoft Azure