Изключителна гъвкавост на вашия център за данни

Новото поколение процесори Intel Xeon E5-2600 v3 и E5-1600 v3

B2B e-Магазин

Процесори Intel Xeon E5

С Intel® Xeon® процесор E5-2600 v3 и Intel® Xeon® E5-1600 v3 като продуктови фамилии характеризиращи се с бързина и ефективност при използването им в център за данни, вашата организация може да реагира бързо на променящите се изисквания на бизнеса, да има по-голяма защита на данните от киберпрестъпници и при рационализирането на базата данни.

За да работите едновременно при изчислeние, съхранение и в мрежа, най-новият Intel® Xeon® процесор ще ви помогне да се справите с днешните предизвикателства, като положите основите на бъдещия центъра за данни.

Описание на продукта >  
Подробности и анимация тук > 

Най-новите членове на фамилията, Intel® Xeon® E5 процесори доставят най-добрата комбинация от производителност, вградени възможности и енергийна ефективност за справяне с технически предизвикателства при изчисления, даващи възможност за внедряване в облачните услуги, при ускоряването на производителността при върхови натоварвания, съхранение на аналитични данни.

Видео материали тук >   
Представяне тук >  

Вградената виртуализация предоставя по-бързо изпълнение на основните процеси за виртуализация и подобрява качеството и контрола на услугите.

Подобрете способността да запазите вашите данни и инфраструктура с фундаментални възможности за защита подпомагани от подходящ хардуер.