Асбис България подписа договор за дистрибуция с Dell

От месец април, Асбис България възобновява партньорството си с DELL на българския пазар. Споразумението обогатява портфолиото на Асбис България, добавяйки продуктите на Dell в предложенията на фирмата към всички свои партньори.

“Ние сме изключително доволни от възможностите, които се откриват пред нас,” коментира Митко Топалов, директор на Асбис България. “Това е доказателство за високия професионализъм на Асбис и ще даде на нашите партньори достъп до пълната продуктова гама на утвърден производител като Dell. С нетърпение очакваме новото ползотворно сътрудничество.”

Новият дистрибуторски договор подчертава ангажираността на Dell към региона на Централна и Източна Европа. АСБИС ще предлага на своите партньори не само най-добрите продукти и технологии, но и технически консултации, обучения, семинари, както и разнообразни маркетингови програми.

Съгласно условията на новото споразумение Асбис България е оторизиран дистрибутор на пълната гама DELL продукти, включително ”consumer“ сегмент – потребителски мобилни и настолни машини, монитори, аксесоари и “commercial” сегмент – професионални настолни машини и монитори, лаптопи за бизнеса, сървъри, устройства за съхранение и мрежово оборудване.

Част от продуктите на DELL са вече на склад в АСБИС България.