ASBIS България разширява своето потрфолио с още една марка за аксесоари, а именно Logitech

От 1 Април, 2015 ASBISc Enterprises официално започва дистрибуция на пълната гама периферия на Logitech в България, Румъния, Република Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Сърбия и Кипър.

„Успешното сътрудничество с Logitech започна още през миналата година на територията на Чешката република, Словакия и Унгария. Готови сме да предложим Logitech на клиентите си от още седем страни. Вярваме, че новото партньорство с глобален доставчик на периферия и аксесоари за компютри и таблети ще бъде от взаимна полза", каза г-н Владимир Линкевич, Продуктов и маркетинг мениджър аксесоари в АСБИС.

Logitech е сред лидерите на световния пазар за компютърни аксесоари. Фирмата стартира през 1981 г., представяйки на пазара иновативни за времето си мишки, които правят връзката потребител – компютър много по-интуитивна. Лидерството на Logitech в иновациите обхваща голямо разнообразие от периферни устройства със специален акцент върху продукти за компютърна навигация, мултимедийни развлечения, гейминг, музика и домашно забавление. Продуктовите линии включват клавиатури, мишки, микрофони, тонколони, слушалки, игрови контролери и уеб камери. Компанията е известна на пазара и с аксесоари за таблети, включително клавиатури и различни видове калъфи.

За АСБИС

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) е базирана в Кипър и е специализирана в дистрибуцията на информационни и комуникационни продукти и решения от глобални доставчици, включително Samsung, Apple, Microsoft, Intel, AMD, Seagate, WD, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo. Фирмата разполага със собствени филиали в целия регион за Европа и Средния Изток, с над 1400 служители и 32 000 активни клиенти, в над 75 страни по цял свят. Приходите за 2014г. достигат US $ 1.55 милиарда. За повече информация, посетете уеб сайта на компанията: www.asbis.com.

За Logitech

Logitech е световен лидер в производството на продукти за компютърна периферия. Основаната през 1981 г. швейцарска компания Logitech непрекъснато разработва иновативни решения, които подобряват компютърната навигация, мултимедийните развлечения, гейминга, присъствието в социалните мрежи, комуникациите в Интернет и т. н. Успехът на Logitech се дължи на задълбоченото разбиране нуждите на потребителите и създаването на иновативни продукти, които да им позволят да изпитат пълна наслада – било то когато слушат музика, играят, гледат филми, или просто се наслаждават на дигиталния си начин на живот.