WD Purple – дискове за видеонаблюдение

Когато всяка секунда е от значение, подсигурете Вашият дом и бизнес с новите капацитети от 6TB и 5TB

„Пурпурната“ серия дискове на Western Digital са специално проектирани и създадени за употреба в системи за видеонаблюдение, работещи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Съвременните записващи HD видео решения могат да използват например по 8 хард диска и 32 камери едновременно. Предназначените именно за такива системи WD Purple дискове използват AllFrame технология, пригодена максимално за работа с потоци данни (стрийминг) и намаляваща успешно грешките при запис на видео (пикселизация, накъсване на движенията и десинхронизация), които се получават, когато твърдите дискове не са подходящи за целта или се използват неправилно.

WD Purple са с капацитет от 6 TB и 5TB, което позволява да съхранявате данни за по-дълъг период от време.

WD е перфектен за цифрово видео наблюдение при SDVRs, NVR, IPTV и други системи за цифрово видеонаблюдение, където е необходимо предоставянето на широка гама от функции и възможности. Като например висока разделителна способност, качество на изображението, поточно видео от камери с висока разделителна способност, видео архивиране с ултра-бърз пренос на данни и видео възпроизвеждане. Независимо от средата, в която ще бъдат използвани WD Purple осигуряват повишена надеждност, те са проектирани за „сурова“ 24-часова употреба и сериозни натоварвания. Освен всички тези полезни качества те спестяват и енергия.

Характеристики:

• До 6 ТB капацитет и съвместимост с до 8 слота

• Специализирана AllFrame технология

• Оптимизирани за работа в режим 24/7

• Поддържа системи с до 32 HD камери

• АТА стрийминг и подобрено възпроизвеждане

• 3 години гаранция

Ниска консумация на енергия и по-голяма надеждност

Проектиран за 24/7 работа, WD Purple устройствата за видеонаблюдение консумират по-малко енергия по време на работа, минимизират топлината, работят надеждно, без компромис с качеството. Гарантират намаляване на топлината, шума, издръжливост на вибрации и позволяват охранителните системи да работят по-надеждно за дълги периоди от време.

Защитете вашия дом и бизнес с “пурпурната” серия на Western Digital, един от най-големите производители на твърди дискове в света, който Ви гарантира сигурност, надежност и качество на видео възпроизвеждане.