Елегантен дизайн

Мобилна мечта

Във време, в което технологиите се развиват със скоростта на светлината, е съвсем разбираемо да искаш най-доброто и то веднага.

Затова ти представяме смартфонът, който със сигурност ще пожелаеш и то не само заради стилния му дизайн, но и заради впечатляващите характеристики.

MultiPhone PSP5453 DUO е с 4-ядрен процесор, 4.5-инчов IPS дисплей, притежава MediaTek MT6582M процесор, с четири Cortex-A7 ядра, работещи на 1.30GHz тактова честота, оперативната памет е 1GB, а видеокартата е Mali-400MP2.

Устройството предлага екран, който не се среща често при телефоните от неговия ценови клас. 4.5-инчовият IPS qHD дисплей с резолюция 960×540 пиксела и широки ъгли на виждане, което прави MultiPhone PSP5453 удобен за четене, гледане на филми и „сърфиране“ в мрежата.

Prestigio MultiPhone PSP5453 DUO притежава 1700 mAh батерия. Тя, заедно с оптимизираната версия на Android, KitKat, предлагат мно- го „on-screen“ време за мултимедийно забавление.

Не на последно място е и камерата, която може да ти осигури наистина страхотни снимки, благодарение на 8-те мегапиксела и автофокус с LED светкавица.

Сред най-големите предимства на този смартфон е възможността да работи с две SIM карти за безпроблемно съчетаване на бизнес обажданията с личните, без да се налага да носиш две устройства в себе си.

Този изкушаващ модел на Prestigio се предлага в бяло, черно и металик и препоръчителна цена от 229 лв.