Следващо поколение DDR4 памет вече е тук.

Купете онлайн

Crucial DDR4

ASBIS B2B e-Shop

Следващо поколение DDR4 памет вече е тук.

За да преодолеете едно от най-големите ограничения на вашата система, Crucial въведоха DDR4 памет. Високите изисквания на повечето приложения налагат повече плътност и производителност на паметта от предлаганите до сега с технологията DDR3.

 

 

2x скорост

Трафик и трансфер на данни с до 17 GB/s. Входните нива при DDR3 са 1066 MT/s, докато при Crucial DDR4 входните нива започват от 2133 MT/s, с тенденция да са още по-бързи, тъй като предстои развиването на технологията. Crucial DDR4 разполага с уникална архитектура за по-добра пропускателна способност чрез използване на технология с четири канала за трансфер.

 

2x капацитет

Увеличете производителността на системата си чрез удвояване капацитета на паметта. Тък като технологията DDR4 е още нова, тя ще ви позволи да удвоите капацитета и да получите повече с всеки добавен модул. Освен, че позволява повече гигабита в компонент, Crucial DDR4 е предназначена за оползотворяване паметта при два пъти по-висока плътност.

 

До 40% по-енергийно ефективни

Намалете разходите за мощност и охлаждане. Crucial DDR4 използва 20% по-малко напрежение, само 1.2V. Това в комбинация с допълнителните енергоспестяващи функции доставя 40% икономии на енергия, по-малко отделена топлина и по-лесна поддръжка.

 

Подобряване на изчислителната мощ при облаци, Big Data центрове, НРС, и др.

За сървърни приложения като виртуализация, изчислителни облаци и дата центрове, Crucial DDR4 е памет предназначена да увеличи честотната лента и капацитет на паметта като същевременно намаляви разходите за енергия. Тъй като паметта често функционира като фиксиран (не-споделен) компонент, това е една от най-големите пречки за ефективността на центровете за данни. Увеличете капацитета с DDR4 памет и постигнете следващото поколение производителност и ефективност. Crucial DDR4 памет е оптимизиран за процесори E5-2600 v3.