ASBIS България прибави Palit, в продуктовата си листа.

ASBIS България прибави Palit, в продуктовата си листа.
Основана през 1988 г., Palit Microsystems е добре известна компания с производството на стабилни, качествени, както и иновативни продукти. Като един от най-големите производители на  компютри компоненти, Palit продължава да предоставя пълна гама видео карти с репутация за отлично качество.
С централа в Тайпе, логистичен център в Хонг Конг, фабрики в Китай и клон в Германия, Palit развива търговска мрежа в световен мащаб, като работи в тясно сътрудничество със своите клиенти.
 
 

 

Palit GTX 650 може да се похвали с наличието на система за охлаждане с голям вентилатор и радиален топлообменник, които са монтирани върху черната платка. Интересна е конфигурацията на видео-изходите в модела Palit GeForce GTX 650: два DVI и един HDMI и един DisplayPort конектор. Kартата е базирана на ядрото NVIDIA GK107 с 384 поточни процесора, а работната честота е 1058 MHz .

 

Купете онлайн от ASBIS B2B Marketplace  

 

Palit GeForce GTX 660 е снабден с охладител, който обхваща цялата повърхност на платката и се състои от алуминиев радиатор, който е охлаждан от голям вентилатор. Това е овърклокнатата версия на видеокартата с работна честота , а тя разполага още с 2 GB GDRR5 памет и е базирана на ядрото NVIDIA GK106 с 960 поточни процеса и работна честотоа 1006 MHz. Наборът от видео-изходи е стандартен – D-DVI (DVI-I/DVI-D) , HDMI и DisplayPort

 

Купете онлайн от ASBIS B2B Marketplace  

Тук може да намерите още видео карти Palit налични в ASBIS България: Palit Video Card @ ASBIS