Програмата Intel® Product Integrator

 

Intel® Product Integrator (IPI) програмата е предназначена за интегратори, които купуват Intel ‘boxed’ продукти от оторизираните дистрибутори на Intel. Ако купувате Intel Boxed процесори, Intel сървърни компоненти, кабелно или безжично Intel мрежово оборудване или Intel дънни платки от официалните дистибутори на Intel, тогава определено IPI програмата ще помогне на Вашия бизнес.


Ползата от IPI 


Програмата е предназначена да Ви помага да продавате Intel продуктите, съответно да имате успех в бизнеса. Нейните особени предимства са:

Отстъпки от Intel

С отстъпките, които ви предлагаме за вашите покупки на продукти с марката  Intel, ние се стремим да увеличим вашата печалба и да подпомогнем бизнеса ви.

Високо ниво на гаранционно обслужване

Осигуряваме световно ниво на гаранционно обслужване, с което получавате ниска цена на притежание на всички продукти на Intel.

Приоритетна техническа поддръжка

Предлагаме техническа помощ на всички членове на програмата за всички наши продукти, при това чрез разнообразие от медии – телефон, e-mail, от web. Също така поддържаме работа на различни езици.

Intel Channel Conference

Даваме възможност на всички членове на програмата два пъти годишно да посещават нашите семинари. Целта е да ви осигурим една крачка предимство на бързоразвиващия се пазар на информационни технологии, като ви информираме за продуктовите пътни карти и технологични инициативи на Intel.

Защитен Web сайт на програмата

За да сме сигурни, че членовете на програмата получават всичката информация, от която имат нужда, относно продукти, пътни карти и програми на Intel, предлагаме защитена web страница. Това помага на Intel да дава поверителна техническа информация, като достъпът е възможен само с Вашата парола, когато станете член на програмата.

Информационен бюлетин за програмата по e-mail

За да гарантира на участниците своевременна информираност за новите продукти и разработки на Intel, ние предлагаме новинарски бюлетин на всеки две седмици, който се разпраща по e-mail.


Повече информация за IPI ще откриете на web-страницата на Intel