С патентовани технологии

LOGITECH G ПРЕДСТАВЯ LIGHTSPEED ГЕЙМЪРСКА МИШКА ЗА ВСИЧКИ ГЕЙМЪРИ

ЛОЗАНА, Швейцария и САН ХОСЕ, Калифорния — 9 юли 2024 г.Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в гейминг технологиите и оборудването, с удоволствие представя Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, първокласна геймърска мишка с двойна безжична свързаност, прецизно проследяване и надеждно представяне. Още повече, G309 LIGHTSPEED е с новоразработен форм фактор и е финансово достъпна за почти всеки геймър.
 

Геймърите знаят, че тяхното оборудване трябва да осигури производителност, комфорт и надеждност, за да играят по най-добрия начин. В света на геймърските мишки това означава безжична производителност с ниска латентност, прецизен контрол и безпроблемна синхронизация с движенията, особено предвид изискванията за темпо и пъргавина в съвременните гейминг заглавия.

„От много години сме поели ангажимента постоянно да развиваме и усъвършенстваме нашата безжична технология LIGHTSPEED, за да може всеки геймър – от професионалиста в електронните спортове до прохождащия геймър – да се наслади на безжичен геймплей“, каза Уджеш Десаи, вицепрезидент и генерален мениджър Logitech Gaming. „Технологията LIGHTSPEED, разработена от Logitech, заедно с HERO сензорите, е напреднала до такова ниво, че всички геймъри – от световните елитни професионалисти в електронните спортове до начинаещите играчи, знаят, че могат да се доверят на мишките Logitech G, за да се представят на най-високо ниво всеки път. G309 LIGHTSPEED има същата върхова технология, плюс HERO 25K сензор, съвместимост с POWERPLAY и безжична технология LIGHTSPEED. И всичко това е на достъпна цена за повечето играчи”.

Геймърската мишка G309 LIGHTSPEED е съвместима с POWERPLAY, което позволява на геймърите да захранват G309 без AA батерия в нея, ако вземат системата за безжично зареждане Logitech G PowerPlay (продава се отделно). Това намалява теглото на мишката с 18 г (теглото на алкалната батерия).

G309 включва изключително енергийно ефективния сензор HERO 25K и предлага над 300 часа непрекъсната игра само с една алкална AA батерия с честота на предаване от 1 милисекунда в LIGHTSPEED режим. Когато превключите на Bluetooth режим, животът на батерията е над 600 часа с една алкална AA батерия.

Въпреки че G309 LIGHTSPEED изобилства от функции и технологии, тя не е тежка или обемиста. Издръжлива, компактна и лека, тя тежи само 86 грама с една алкална AA батерия и 68 грама без нея, когато е сдвоена с POWERPLAY.

Logitech G309 LIGHTSPEED използва LIGHTSPEED – ненадминатата безжична технология на Logitech G за високопроизводително гейминг изживяване, което е по-бързо от повечето жични мишки. Комбинацията от LIGHTSPEED безжична производителност и HERO 25K сензора позволява на G309 да предложи производителност от следващо поколение, като същевременно осигурява изключителна отзивчивост и точност, 400 IPS и резолюция до 25 600 DPI, без ускорение или изглаждане.

В допълнение, безжичната връзка LIGHTSPEED позволява на геймърите да свържат две LIGHTSPEED устройства към един приемник с помощта на функцията за сдвояване на устройства в G HUB. Геймърите могат да изберат да свържат G309 LIGHTSPEED със същия приемник като геймърска Logitech клавиатура, включително наскоро пуснатата в продажба геймърска клавиатура Logitech G515 TKL LIGHTSPEED.

Ексклузивно за Logitech G, G309 LIGHTSPEED е оборудвана с хибридни оптично-механични LIGHTFORCE суичове за невероятна скорост, надеждност и прецизно задействане с ясна реакция. LIGHTFORCE използва галванични контактни повърхности в суича, които работят точно като механични суичове, за да поддържат отличително и ясно усещане. Оптичните и механичните тригери са проектирани в унисон, което осигурява най-добрата гейминг производителност. Хибридните суичове LIGHTFORCE осигуряват надеждно оптично задействане с изключително ниска латентност, съчетано с най-добрите качества на отчетливи, тактилни механични кликвания.

Цени и наличност

Предлагана в черно и бяло, безжичната геймърска мишка Logitech G309 LIGHTSPEED ще бъде налична в търговската мрежа в България от края на юли на препоръчителна крайна цена на дребно от 179 лв. с ДДС. За повече информация, моля посетете LogitechG.com или се свържете в Instagram или @LogitechG.

За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech, е глобален лидер, посветен на обслужването на нуждите на геймърите и творците с всепризнати и награждавани хардуер, софтуер и компютърни решения. Водещите в индустрията продукти на Logitech G включват клавиатури, мишки, хедсетове, подложки за мишки, продукти за симулация като волани и джойстик контролери, уеб камери, осветление, микрофони и специализирани решения за мебели. Всичко това е възможно благодарение на иновативен дизайн, напреднали технологии и дълбока страст към игрите и творческите общности.

Logitech помага на всички хора да преследват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е добър за хората и планетата. Основана през 1981 г., със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на logitechG.com, блога на компанията или @LogitechG.

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.