ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения

ASBIS обявява ексклузивно дистрибуционно партньорство с марката Eureka в България

Марката Eureka е с дългогодишна история и е известна със своите технологични иновации в областта на почистването. Продуктите на Eureka включват прахосмукачки, роботи за почистване и други решения, които улесняват домакинската работа и осигуряват по-чиста и здравословна домашна среда. Съчетавайки стилен дизайн с мощни функции, Eureka продължава да задава стандарти в индустрията за домакински уреди. 

 

Продуктите на Eureka ще бъдат налични при партньорите на ASBIS от 15 юли. Нашите доверени партньори включват водещите онлайн и физически търговци в България: Ozone.bg, Technopolis.bg и Techmart.bg. С това партньорство ASBIS цели да улесни достъпа на българските потребители до първокласни решения за почистване, като същевременно поддържа високите стандарти на обслужване, с които е известна компанията. 

 

„Радваме се да разширим нашето портфолио с включването на марка като Eureka,“ заяви Димитър Митов – Продуктов мениджър в ASBIS България. „Това партньорство е стъпка напред в нашата мисия да предоставяме на клиентите си най-добрите и най-иновативни продукти на пазара.“ 

 

Очаквайте продуктите на Eureka в партньорските магазини от 15 юли и се уверете сами в качеството и ефективността на тези изключителни уреди. 

 

За повече информация, моля посетете нашия уебсайт или се свържете с нас директно.