Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и предлага иновативни разнообразни възможности за оптимизиране на производителността

Защо Intel® Ethernet е отличен избор за мрежова свързаност?

Производителност за приложения в облака

Осигурява честотната лента и увеличената пропускателна способност на приложенията, необходими за взискателни облачни натоварвания, включително крайни услуги, уеб сървъри, приложения за бази данни, кеширащи сървъри и сториджи.

Оптимизации за комуникационни работни натоварвания

Осигурява оптимизации за класифициране и сортиране на пакети в мрежа с висока честотна лента и комуникационни натоварвания, включително мобилно ядро, 5G RAN и мрежови устройства.

Поддържа хиперконвергирани решения

Широкото портфолио от адаптери от серия 800, с различен брой портове и форм-фактори, осигурява производителност с ефективно използване на сървърни процесори. Подобрете ефективността на приложенията и мрежовата производителност с новаторски и многостранни възможности, които оптимизират високопроизводителни работни натоварвания на сървъри като NFV, съхранение, HPC -AI и хибриден облак.

Многообразие и гъвкавост за дейта центрове

Инструментът за конфигуриране на Ethernet порт е наличен на 100GbE мрежови адаптери от серия Intel Ethernet 800 и предлага универсално решение за мрежови среди с висока плътност и ограничение откъм портове. Един порт се превръща в осем 10GbE порта, четири 25GbE порта и повече – до шест конфигурации за избор.