Проектирай. Изгради. Ускори. Най-добрият процесор за работни станции

AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX

Процесорите AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX-Series разширяват ненадминатата производителност на предишното поколение и превъзходните характеристики на платформата за пазара на работни станции. Изградено върху водещата 5nm “Zen 4” архитектура, това поколение доминира конкуренцията във взискателни професионални приложения и сложни многозадачни работни натоварвания, като например създаване на модели Revit.

За многонишкови работни натоварвания процесорите Threadripper PRO предлагат до 96 ядра и 192 нишки, най-много ядра от процесори за работни станции за сложна симулация, генеративен дизайн, изобразяване и задачи за компилиране на софтуер, където потребителите могат да видят до два пъти по-бърза производителност в инструменти като Хаос V-Ray. Освен това процесорите Ryzen Threadripper PRO 7000 WX-Series предлагат до 384MB L3 кеш заедно с осем канала за DDR5 памет за приложения, които изискват голям капацитет на паметта и честотна лента.

Стартирайки чрез OEM и SI партньори, с избрани модели, идващи в канала, тези процесори се поддържат от текущото сътрудничество на AMD с ISV партньори за оптимизиране на производителността в редица работни натоварвания, а с технологиите AMD PRO те предоставят пълен набор от функции, важни за съвременните бизнеси. Бизнес лидерите и лицата, вземащи решения в областта на ИТ, могат да се възползват от най-модерните функции за сигурност, надеждни инструменти за управление и стабилност от корпоративен клас, за да осигурят бърза и надеждна работа във всяка ситуация.