Отличаващ се с широка гама от аксесоари и батерии

Dell Latitude Rugged Extreme: без компромис в качеството

Независимо дали сте на производствената линия, в машинен цех или на върха на заснежена планина, таблетът 7030 Rugged Extreme ще Ви бъде най-добрият спътник.

Най-здравия преносим таблет на Dell

Съчетавайки издръжливост и мобилност, 7030 Rugged Extreme е най-здравият напълно преносим таблет на Dell. Неговото тегло от 1 кг и аксесоари ви гарантират удобство по време на дълъг работен ден, 10-инчовото устройство предлага мобилност през целия ден.

Сменяеми батерии за издръжливост през целия ден

Когато преносимостта е приоритет, тогава е необходимо вашето устройство да се захранва без прекъсване. Ето защо Dell разработи 7030 Rugged Extreme с опция на две батерии с капацитет 36,5 W с възможност за гореща смяна. Тези, които изберат да използват тази функция, могат лесно да поставят две допълнителни батерии, за да поддържат захранването на таблета, по време на работа.

Малък размер, с голяма издръжливост и сигурност

Rugged Extreme 7030 може да се похвали със сертификат IP-65 и MIL-STD 810, за да оцелее и в най-екстремните условия. Военната спецификация означава, че новият Latitude е тестван при падане на височина от 1,2 метра и температурен тест от -29 °C до 62.7 °C. Рейтинг IP-65 означава максимална защита от проникване на прах, мръсотия и вода, за да ви осигури спокойствие, че вашият таблет — и чувствителните данни, съхранявани в него — оцеляват в интензивни метеорологични условия. Таблетът 7030 Rugged Extreme е оборудван с 12-то поколение Intel® Core™ i7 процесор, интегрирана Iris® Xe® графична карта и до 32GB LPDDR5 RAM, за по-голяма производителност в движение. И не се притеснявайте, че ще ви свърши мястото, защото 7030 Rugged Extreme поддържа до 2TB NVMe SSD памет.

Dell 7030 Rugged Extreme Tablet разполага още с баркод скенер, LAN0-конектор (RJ45), универсален аудио жак или USB-A. Както можете да видите, Dell създаде 7030 Rugged Extreme Tablet, за да се адаптира към различни индустрии, поради което разполага и с два хардуерни бутона, които могат да бъдат програмирани в приложението Rugged Control Center.