ASBISC Enterprises Plc

ASBIS става официален дистрибутор на ASUS NUC за региона на EMEA

Споразумението обхваща всички продукти на ASUS NUC и AIoT (области на AI и IoT), като допълнително укрепва позицията на ASBIS като официален дистрибутор повече от десетилетие на mini PC NUC в страните от EMEA. ASBIS е уверен в способността си да предлага ефективно продуктите на ASUS чрез своята съществуваща партньорска мрежа, осигурявайки максимален пазарен обхват и влияние.

“Развълнувани сме да обявим разширяването на портфолиото ни с продуктите на ASUS и в същото време да продължим дистрибуцията на продуктовата линия NUC, отговаряща на разнообразните нужди и изисквания на бизнеса. Всички продукти ще бъдат лесно достъпни в региона на EMEA. ASUS е наш ценен стратегически партньор, допринесъл значително за нашето разрастване и успех през годините. Партньорството ни дава увереност и сили да вървим напред и в най-предизвикателните времена. С удоволствие подкрепяме ASUS във всички области на тяхното развитие и очакваме да задълбочим нашето партньорство за години напред.” – заяви Marek Horyl, Product Marketing Director в ASBIS.

 

След официалното предаване на бизнеса с NUC от страна на Intel, ASUS стартира приемането на поръчки за NUC системи от 10-то до 13-то поколение. ASUS притежават лиценз както за дизайна на хардуерната система, така и за софтуера от Intel. Визията на новосъздадения ASUS NUC BU е да осигури най-добрите продукти и цялостни търговски и AIoT решения за устойчив бизнес.

За ASUS

ASUS е глобален технологичен лидер, произвеждащ иновативни и интуитивни устройства, компоненти и решения, правейки живота на потребителите още по-добър. С екип от над 5000 собствени R&D експерти, ASUS непрестанно преосмислят днешните технологии за утрешния ден, ежедневно получават повече от 11 награди за качество, иновации и дизайн, и се нареждат сред най-уважаваните компании в света според класацията на Fortune. За повече информация, моля посетете https://www.asus.com/.