Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 се отличават със следващо поколение производителност

LOGITECH G ИЗДИГА ЕФЕКТИВНОСТТА В ЕЛЕКТРОННИТЕ СПОРТОВЕ ДО НОВИ ВИСОТИ С НОВО ПРОФЕСИОНАЛНО ГЕЙМЪРСКО ПОРТФОЛИО

ЛОЗАНА, Швейцария и САН ХОСЕ, Калифорния, 5 септември 2023 г. – Днес Logitech G, бранд на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в технологиите и оборудването за игри, представи двата си най-нови продукта от награждаваната и всепризната PRO серия – новата гейминг клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2.

 

През последните три години Logitech G работи със стотици от най-добрите атлети в електронните спортове в света, за да създаде и усъвършенства следващото поколение устройства от PRO серията. Тези нови продукти, в комбинация с геймърските слушалки Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED, представени по-рано тази година, оформят новата PRO серия и предлагат най-високо ниво на компютърна производителност при мишки, клавиатури и слушалки.

 

„Вълнуващото ново портфолио от PRO серията представлява чиста и безкомпромисна продуктова колекция, предназначена за максимална производителност на елитните професионалисти в електронните спортове и най-конкурентните геймъри, които играят на върха на потенциала си“, каза Брент Бари, ръководител на Esports и PRO Series в Logitech G. „Тези продукти са пример за отдадеността на нашата марка да достигне нови висоти на производителност, скорост и надеждност, което е възможно само благодарение на нашия многогодишен процес на съвместно проектиране с професионални спортисти в електронните спортове. Нашите елитни партньори-спортисти помагат при проектирането, разработването и тестването на нашите продукти и така можем да гарантираме, че предоставят най-високо ниво на производителност, качество и авангардни иновации."

 

„Мишката и клавиатурата са най-важната част от компютърните игри. Ако не усещам мишката ми като продължение или част от ръката ми, няма да играя добре. Superlight 2 е почти безтегловна и не се усеща като чуждо тяло в ръката ми. Мишката Superlight 2 е като първата Superlight, но още по-добра. А клавиатурата Pro X TKL със своя компактен дизайн и надеждните Lightspeed безжични технологии, е перфектно допълнение на мишката, ако целите изчистен сетъп. И двете са задължителни, ако целта ви е да спечелите!“ заяви Александър “s1mple” Костилиев, Counter-Strike играч за NAVI.

 

Геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2съчетава прецизност, производителност и надеждност, с която получавате незаменимо предимство в игрите от елитно ниво.

 

Най-съвременните технологии и функции включват LIGHTFORCE Hybrid Switches, нова хибридна оптико-механична технология, която съчетава революционната производителност на оптичните сензори за скорост и надеждност, като същевременно осигурява ясната реакция и механичното усещане, което професионалистите обичат.

 

Новата мишка включва и изцяло новия сензор HERO 2. Този нов сензор предлага проследяване при над 500 инча в секунда и до 32 000 DPI, както и уникален дизайн с двойна матрица, който увеличава работния обхват и поддържа ефективността на проследяване, дори когато повдигате или накланяте мишката.

 

Въз основа на обратна връзка от професионални геймъри, новата PRO X Superlight запазва всепризнатата форма и геометрия на оригиналната мишка PRO Superlight и тежи само 60 грама.

 

Допълнителните характеристики включват PRO-клас технологии като: USB-C, 95-часов живот на батерията, съвместимост с POWERPLAY, по-голям размер на матрицата и най-добрата в класа си 25 kHz максимална кадрова честота. И накрая, сложихме PTFE крачета на мишката без добавки, за да осигурим гладко плъзгане за безпроблемна реакция във всяка игра.

 

Подобно на геймърската мишка PRO X Superlight 2, новата безжична геймърска клавиатура Logitech G PRO X TKLсъщо е проектирана със и за професионалисти, за да осигури най-високо ниво на състезателните игри. Клавиатурата разполага с TKL дизайн, програмируеми клавиши, RGB подсветка с LIGHTSYNC, специални медийни контроли и колелце за регулиране на звука, както и производителността и надеждността на безжичната връзка LIGHTSPEED. В допълнение към донгъла LIGHTSPEED, играчите могат да се свързват чрез Bluetooth® или чрез включения USB-C към USB-A кабел.

 

PRO X TKL вече разполага с двойни PBT капачета, които позволяват на LIGHTSYNC RGB да блести. Стандартното оформление позволява съвместимост с клавишни капачета на други марки. Добавени са и медийни клавиши за бърз достъп по време на грайндване, по молба на много от професионалните играчи. Плюс, TKL дизайнът означава повече пространство и място за движение на мишката, което е от особена важност за състезателните играчи.

 

Тази клавиатура е изключително преносима благодарение на включения калъф за носене и също така се предлага с избор на суичове: GX Brown Tactile (тактилни), GX Red Linear (линейни) или GX Blue Clicky (кликащи).

 

За PRO играчът, понякога и най-малката промяна в настройките има ключово значение за увереността и победата, която следва от това. В новите продукти от PRO серията, DPI, чувствителност, честота на предаване, повърхност, настройки на играта и много други фактори оказват комплексно влияние. Сега играчите могат да имат още повече контрол и опции за конфигуриране от всякога благодарение на важни актуализации на софтуерите G HUB и OMM (Onboard Memory Management):

 

● Нов потребителски интерфейс за чувствителността в G HUB и OMM за конфигуриране на DPI с пълни предварително зададени настройки, отделни контроли по оста X/Y и др.

● Сензорът HERO 2 може да копира настройки от една мишка на друга, за да сте сигурни, че получавате точния DPI от старата си мишка.

● Клавиатурата PRO X 2 предлага възможност за програмиране на F клавишите като G клавиши, за да имате контрол над цялото Ви настолно пространство. Променете Вашите предварително зададени DPI настройки, изпълнете макроси, комбинирайте заклинания и способности, и дори контролирайте стриймването си чрез мощни плъгини, включително и тези от Streamlabs.

  Създадени за положително бъдеще

Освен с проектирането на най-високопроизводителното оборудване в света, в Logitech сме еднакво ангажирани и отдадени към създаването на по-справедлив и благоприятен за климата свят чрез активно намаляване на въглеродния ни отпечатък. С актуализирания и целенасочен дизайн на новите продукти от PRO серията играчите могат да се чувстват уверени в избора си. PRO серията включва сертифицирана пост-потребителска рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника.

 

Хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници. Избирайки този продукт, играчите подкрепят отговорното управление на световните гори.

 

Всички продукти на Logitech G са сертифицирани като въглеродно неутрални и използват възобновяема енергия, когато е възможно, по време на производството. Когато играчите закупят продукт на Logitech G, въглеродният отпечатък на този продукт е сведен до нула чрез подкрепа на горите, възобновяеми енергийни източници и засегнати от климата общности.

  Цени и наличност

Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED, геймърската мишка Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 и безжичните геймърски слушалки PRO X 2 LIGHTSPEED се предлагат в розови, черни и бели цветове.

 

Геймърската клавиатура PRO X TKL 449,99 лв., геймърската мишка PRO X SUPERLIGHT 2 329,99 лв. и геймърските слушалки PRO X 2 529,99 лв. вече са налични на LogitechG.com, както и на избрани пазари по света.

 

За повече информация относно пълното портфолио от PRO серията, моля, посетете https://www.logitechg.com/en-us/products/pro.html

  За PRO серията

Logitech G PRO Series е награждавана гама от професионален клас геймърски слушалки, мишки и клавиатури, проектирани според точните спецификации на най-добрите играчи в електронните спортове в света. Създадени в среда на интензивно сътрудничество чрез програмата Design by Collaboration, продуктите от PRO серията включват внимателно подбрани функции и иновации за постигане на абсолютен връх на производителността, като същевременно осигуряват целодневен комфорт, който професионалните геймъри изискват.

  За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech, е глобален лидер, посветен на обслужването на нуждите на геймърите и творците с всепризнати и награждавани хардуер, софтуер и компютърни решения. Водещите в индустрията продукти на Logitech G включват клавиатури, мишки, слушалки, подложки за мишки, продукти за симулация като волани и джойстик контролери, уеб камери, осветление, микрофони и специализирани решения за мебели. Всичко това е възможно благодарение на иновативен дизайн, напреднали технологии и дълбока страст към игрите и творческите общности.

 

Logitech помага на всички хора да преследват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е добър за хората и планетата. Основана през 1981 г., със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на logitechG.com, блога на компанията или @LogitechG.

 

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.