ASBIS постигна най-високо ниво на партньорство и получи Elite статус от Ubiquiti

ASBIS постигна най-високото ниво на партньорство и спечели Elite статус от Ubiquiti

ASBIS Group (WSE: ASB) е водеща ИТ компания, специализирана в разпространението и разработването на ИТ, IoT и роботизирани продукти, решения и услуги с добавена стойност за пазарите на Европа, Близкия изток, Централна Азия и Африка, постигнала най-високо ниво на ефективност на разпространение на Ubiquiti, световен лидер в управление на WiFi системи и мрежова инфраструктура.

ASBIS и Ubiquiti имат успешно 9 годишно партньорство, започвайки през 2014 г. За това време постигнахме:

  1. ASBIS е един от най-големите дистрибутори на Ubiquiti в региона на EMEA
  2. В рамките на мрежовото портфолио на ASBIS, Ubiquiti е водещ по отношение на обема на продажбите.
  3. Клиентите на ASBIS показаха голям интерес към безжични и кабелни решения на Ubiquiti, което доведе до рекордни продажби.
  4. ASBIS събра екип от топ експерти за продуктите на Ubiquiti, за да предостави на своите клиенти възможно най-доброто обслужване.

„Изключително сме развълнувани, че постигнахме Elite статус като дистрибутор, което е истинско доказателство за нашия труд и ефективност. Искаме да благодарим на Ubiquiti, че признаха упоритата ни работа и ни оказаха тази изключителна чест. Това постижение е доказателство за нашия ангажимент за растеж, което ни мотивира да се стремим към още по-големи цели“, – каза Вадем Илясов, мениджър бизнес развитие в ASBIS.