Технологичните гиганти OSNexus и Seagate работиха заедно

OSNexus и Seagate улесняват съхранението на данни в корпорациите.

Известният разработчик на софтуерно дефинирани сториджи –  OSNexus – анонсира партньорство за сертифициране и сътрудничество със Seagate® Exos® CORVAULT™ с цел увеличаване на възможностите на QuantaStor 6. 
 
Интеграцията между Seagate Exos CORVAULT и OSNexus QuantaStor предлага вълнуващи възможности за конфигурации на мащабиране и разширение на клъстъра. С това партньорство,  решенията за съхранение могат да включват два слоя на кодиране с изтриване на данни. Това отваря нови възможности за ефективно и надеждно управление в различни отрасли  с CORVAULT предоставяща първия слой, а QuantaStor – втория. Освен това, QuantaStor поема задачата за наблюдение на системите CORVAULT, предоставяйки подобрено управление и възможности за ранно предупреждение. 
 
Exos CORVAULT от Seagate е първокласен масив за съхранение, който използва дискови устройства на Seagate от корпоративен клас с голям обем. Отличаващ се с технологията ADAPT на Seagate и Autonomous Drive Regeneration (ADR), CORVAULT гарантира най-добра производителност и надеждност. Интеграцията на QuantaStor с CORVAULT представя логически дискови групи, осигуряващи хардуерно базирана защита на данните с код на изтриване. Тази функция намалява значително  ресурсите на сървърния процесор, необходими за работата на QuantaStor, с 50% в сравнение с използването на JBOD. 

QuantaStor използва базираната на VelosCT™ ASIC ADAPT функция за кодиране при изтриване, която се предлага с CORVAULT, за да подобри производителността на системата и да улесни поддръжката. Тази технология ускорява възстановяването на диска във всеки масив за съхранение на CORVAULT, минимизирайки натоварването на back-end системата. QuantaStor въвежда и допълнителен слой код за изтриване сред системите CORVAULT, което повишава устойчивостта на системните данни с до впечатляващите 14 9-ки. 

Сътрудничеството между QuantaStor Scale-out и Seagate Exos CORVAULT при внедряването на JBOD осигурява значителни предимства. Това включва намаляване на изискванията за процесор и RAM на сървъра с 50%, намаляване на поддръжката с 50% с ADAPT+ADR, понижаване на лицензионните разходи за OSNexus с 10% и подобряване на устойчивостта на данните от 99,999% до впечатляващите 99,999999999999%. 
Решението OSNexus QuantaStor вече е достъпно за поръчка във всички региони с представителства на ASBIS. 
Ако желаете повече информация за решението и начина за поръчка, моля, изпратете ни заявка по имейл на vad@asbis.bg