Prestigio Solutions

Prestigio Solutions празнува 10 годишен юбилей в сферата на иновациите и образованието

Пътят на решенията на Prestigio започна през 2013 г. под марката Prestigio с интерактивния панел Multiboard. Днес Prestigio Solutions е утвърдена и водеща независима марка, предоставяща превъзходни аудио-визуални решения в 30 страни в EMEA за клиенти в B2B, B2G и B2E сегменти.

10 годишното развитие на марката, доведе до множество постижения. Prestigio Solutions постигна напредък в безжичните технологии. Компютрите с Windows вече поддържат WiFi и 3G/LTE със SIM карти. Решенията на компанията станаха безценни за социално важни институции като училища, университети и държавни агенции. Формира се непрекъснато нарастваща общност сред бизнеса. Prestigio Solutions предлага безжична връзка (до 4 устройства) от всеки компютър, лаптоп или мобилно устройство за секунди и едновременно.

В момента Prestigio Solutions предлага 5 продуктови категории, включително Multiboard (интерактивни панели), Interactive Digital Signage, системи за видеоконференции, софтуер за бизнес, образование и търговия на дребно, както и пълна гама от аксесоари като таблети, монитори, интерактивни панели, LCD и LED видео стени. Компанията е със седалище в Кипър, с най-съвременни производствени, дизайнерски и технически съоръжения в Европа и Китай.

Качеството е от първостепенно значение за Prestigio Solutions. Обширното портфолио се състои от продукти, които отговарят на най-високите индустриални стандарти. Потвърдено е с различни сертификати, включително ISO 9001 и ISO 14001, CE, RoHS, енергийна ефективност и много други.

Компанията се ангажира в стратегически партньорства с лидери в индустрията, за да произвежда иновативни и ефективни ИТ решения за пазара. Prestigio Solutions успешно разработи и представи изключителни продукти в категориите Видеоконферентни системи и софтуер, спечелвайки доверието и лоялността на партньори и клиенти.

Prestigio Solutions демонстрира отдаденост в сферата на иновациите, оптимизиране на бизнес процеси и подкрепа на образованието. Компанията е решена да продължи да движи и да разработва авангардни решения за бъдещето на бизнеса и образованието.

За да научите повече за марката, моля, посете: https://prestigio-solutions.com/