Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и трансформацията на облачните услуги.

Pure Storage и публичния сектор

 Pure е доверен партньор на основни правителствени агенции в разузнавателния, отбранителния, гражданския, здравния, държавния, местния и образователния сектори. Pure има доверието на над 175 от 440-те федерални агенции на Съединените щати, които разчитат на неговите услуги, включително агенции във всички клонове на федералното правителство на САЩ и Министерството на отбраната на САЩ. На щатско, местно и образователно ниво Pure има клиенти в 48 от 50-те щата на САЩ. Бизнесът на Pure Storage в публичния сектор постигна върхове за всички времена, тъй като клиентската база и портфолиото от услуги на използване постоянно се обогатяват. Сред най-новите клиенти на Pure са:

  • Голяма агенция в рамките на Министерството на финансите избра Pure, за да замени своите наследени масиви за съхранение с прости, мащабируеми изцяло флаш решения, които помагат за решаването на най-големите и най-сложни предизвикателства при управлението на данни.               
  • Основна агенция в рамките на Министерството на вътрешната сигурност избра Pure FlashBlade®, за да подпомогне захранването на своите усъвършенствани анализи и AI операции. Тази технология е ключова за мисията на агенцията за повишаване на националната сигурност чрез иновации, разузнаване, сътрудничество и доверие.               
  • Commonwealth of Massachusetts прие Pure-as-a-Service заедно с FlashArray™, FlashStack® за блокова производителност и блоков капацитет, FlashBlade и Portworx® Suite за контейнеризиране и модернизиране на ключови приложения. Commonwealth успя да модернизира своята инфраструктура и приложения, за да поддържа непрекъваемостта на услугите за своите агенции.

Тенденциите и нововъведенията в облачната трансформация, ransomware, киберсигурността, DevOps и изкуствения интелект (AI) са катализатори за модернизация в публичния сектор. Агенциите се стремят да внедрят хибридни облачни стратегии, които най-добре обслужват техните цели, като базират някои работни натоварвания в облака, докато релокират други в собствени масиви, а значението на контейнеризацията нараства. Американският спасителен план, CARES act и други правителствени програми за подпомагане засилват тази тенденция и позволяват на организациите да инвестират още повече в изграждане на сигурни и устойчиви центрове за данни, необходими за полването на тези нови технологии.

Pure се утвърди като предпочитан доставчик сред клиентите от публичния сектор, тъй като предлаганите решения и услуги, със своята с гъвкавост, скалируемост и бързодействие осигуряват висока устойчивост и производителност, независимо от това къде се съхраняват съответните данни.

Pure помага на клиентите си да използват данни, като същевременно намалява сложността и разходите за управление на инфраструктурата зад тях.

За да научите повече за решенията Pure Storage за публичния сектор, посетете purestorage.com/government.