ASBISC Enterprises PLC

ASBIS подписа договор за дистрибуция с ONKRON

ONKRON е глобален лидер в проектирането и производството на стойки за бизнес дисплеи и интерактивни панели, както и за потребителски телевизори, монитори и друга електроника. Марката е собственост на BM Global Group Corp., със седалище в Далас, Тексас, и има европейски офиси в Германия, Италия и Обединеното кралство, както и клонове в Китай и Кения.

ONKRON предлага на пазара първокласни дизайнерски решения и естетична изработка прецезирана от дизайнери и инженери, работещи в клонове в САЩ и Китай, и партньорски студия за съвременен дизайн в Италия и Германия. Всички продукти се подлагат на двуетапен процес на тестване на място във фирмени тестови съоръжения, като и се използва специален инженерен софтуер, гарантиращ най-доброто качество в класа.

„Развълнувани сме от възможността да разширим портфолиото на ASBIS с друга марка, която предлага най-добрите в класа си ефективни решения. Сътрудничеството с ONKRON ще помогне на ASBIS да предостави допълнителни услуги както на потребителския пазар, така и на сложни дистрибуторски проекти с добавена стойност, а също така ще помогне за изпълнението на професионални AV решения на нашите собствени марки за инсталационни проекти." – Денис Судленков, мениджър бизнес развитие Prestigio Solutions, ASBIS.

За ONKRON:

Onkron е водеща частна компания в ергономичните решения за AV електроника, работеща в Европа, САЩ и Обединеното кралство. Onkron обслужва както професионални, така и потребителски пазари с различни стойки за телевизори, стойки за монитори и проектори. Крайните клиенти на Onkron включват правителствени организации, различни по големина бизнес клиенти, както и физически лица. Допълнителна информация за Onkron можете да намерите на нашия уеб сайт www.onkron.com.