ASBIS Enterprises PLC

IOT, ICT И ОТВОРЕНИ МРЕЖОВИ ПРОДУКТИ И РЕШЕНИЯ С ПО-ГОЛЯМА ДОСТЪПНОСТ С ПАРТНЬОРСТВОТО МЕЖДУ ASBIS И PICA8

Това сътрудничество отваря достъп до мрежово софтуерно решение, което осигурява гъвкава корпоративна комутационна среда с предимствата на мрежовата автоматизация и значителни спестявания спрямо традиционните доставчици, включително предимства за корпоративни мрежи и отдалечен офис.

За нашите клиенти ние се превърнахме в посланик на най-добрите и най-търсените и избрани ИКТ продукти и решения, които отговарят на нуждите както на бизнес, така и на частни клиенти. Ето защо не можехме да пренебрегнем уникалните решения, предлагани от Pica8, глобален доставчик на корпоративен мрежов софтуер за white box networking, тъй като сега нашите клиенти в повече от 56 страни имат възможност да използват тези решения,” каза Костас Циамалис, заместник главен изпълнителен директор на ASBIS Група.

От обявяването на първият на пазара с хардуерно независим мрежов софтуерен превключвател, Pica8 продължи да бъде отворената мрежова алтернатива на скъпите патентовани конзоли за управление и автоматизация“, каза Джеймс Лиао, основател и технически директор на Pica8. „Партньорството с ASBIS е естествено подходящо за нашия бизнес и нашите клиенти, разширявайки географския ни обхват, като същевременно увеличаваме тяхното портфолио. Нашите продукти са проектирани да позволяват безпроблемна интеграция във всяка мрежова среда с разширение, за да поемат функции, които професионалистите в мрежата ще намерят за незаменими.”  

За Pica8
Pica8 е отворен мрежов софтуер в индустрията, алтернатива на Cisco, Juniper и Arista за предприятията. Мрежовият контролер AmpCon™ на Pica8 за централизирано управление и автоматизация и софтуерните комутатори PicOS® за работа в мрежа и сигурност успешно замениха Cisco DNA Center и Catalyst комутатори и конкурентни решения Juniper и Arista за кампуси, центрове за данни и разпределени мрежи в рамките на Fortune 500 предприятия. Софтуерът Pica8 е внедрен при над 1000 клиенти в над 40 страни. За повече информация посетете
www.pica8.com 

За ASBIS Group
ASBIS Group е водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИТ, IoT продукти, решения и услуги за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) с местни офиси в 27 държави. С повече от 30 години в ИТ индустрията, бизнесът на ASBIS се основава на четири стълба: дистрибуция на хардуер и софтуер за клиентски компютри и центрове за данни, развитие на потребителски бизнес, пълен пакет в създаването на продукти от световна класа и комплексни решения и проекти за големи предприятия.