Дистрибуторът на продукти и решения с добавена стойност продължбава да разработва канали за дистрибуция за технологиите от висок клас на Intel в пазарите на EMEA

ASBIS и Intel отбелязват 25 години успешно партньорство

През 2022 г. се навършват 25 години от успешното партньорство между ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), експерт в дистрибуцията с добавена стойност, и Intel Corporation (NASDAQ: INTC), глобален лидер в компютърните иновации.

Компаниите подписаха първото си споразумение за дистрибуция през 1997 г. и само две години по-късно Intel призна ASBIS за най-бързо развиващия се дистрибутор в региона на EMEA. Оттогава партньорството им отбеляза много успехи.

“ASBIS е винаги отдаден на своите партньори. Точно както INTEL продължава да усъвършенства своите технологии, така и ASBIS непрекъснато се развива, за да осигури идеалните условия за бизнес на своите партньори, и ние сме изключително горди с резултатите, които постигаме заедно с Intel. Пожелаваме на партньора ни успехи и заедно гледаме към иновативните решения, които ще се появят в бъдеще!” – заяви Igor Khlebutin, Intel MPLM в ASBIS Enterprises PLC.

“Intel винаги е бил и ще бъде наш важен стратегически партньор, представляващ жизненоважна част от нашия бизнес. Ние израснахме заедно и партньорството ни дава увереност в турбулентните времена, когато бизнесът трябва бързо да се адаптира към промените. ASBIS е щастлива да може да разчита на своя партньор и ще продължи да подкрепя Intel във всички области на развитие.” – сподели Marek Horyl, Product Marketing Director в ASBIS

За Intel
Intel (NASDAQ: INTC) е световен лидер в компютърните иновации. Компанията проектира и изгражда технологии, които служат като основа за компютърните устройства в цял свят. Като лидер в корпоративната отговорност и устойчивост, Intel произвежда и първите в света налични в търговската мрежа микропроцесори „без конфликти“. Допълнителна информация за Intel е достъпна на www.intel.com.