Нов клас уебкамери и модернизирани хедсети предлагат качество

Новата серия уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe на Logitech са проектирани за ерата на хибридната работа

ЛОЗАНА, Швейцария & НЮАРК, Калифорния14-ти септември, 2022 г. – Днес, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разкри две нови продуктови серии – уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe, проектирани да посрещат нарастващите нужди на хибридните служители.

 

Скорошно проучване показва, че над 89% от работещите от вкъщи възрастни се борят с неподходящи ъгли на камерите, лоша светлина и ограничения на зрителното поле при използване на вградените в лаптопите камери.* УебкамеритеBrio 500 и хедсетите Zone Vibe отговарят на предизвикателствата, които потребителите срещат, докато работят от вкъщи, като същевременно модернизират преживяването при работа и игра. И двете серии продукти улесняват IT мениджърите в задачата да снабдят отдалечените служители с подходящо оборудване и то по устойчив начин.

 

„Много отдалечени и хибридни служители все още не разполагат с необходимото оборудване и се мъчат с решения още от преди пандемията,” каза Scott Wharton, Генерален директор на Logitech Video Collaboration. „Нашето иновативно поколение от уебкамери Brio и хедсети Zone Vibe отговарят на нуждите на модерните служители, които се нуждаят от качеството, стила и достъпността на бизнес класа. Нови възможности като Show режима на Brio дават възможност на учители, дизайнери и архитекти лесно да презентират физически обекти, записки и скици отдалечено във видео формат.”

    Уебкамерите Brio 500

Създадена за тези, които искат видео и аудио качество от корпоративен клас, възможности за персонализиране и по-ангажиращо преживяване във видеоконференциите Brio 500 представляват нов клас видеокамери, които решават най-често срещаните предизвикателства при видео разговорите. Серията Brio 500 за първи път предлага режима Show Mode, който прави лесно споделянето на скици или други физически обекти върху бюрото. С иновативна система за захващане и вграден сензор, който позволява на потребителя да накланя камерата надолу, за да се фокусира върху обекти, Brio автоматично обръща изображението, за да се показва в правилната ориентация във видеото.

 

Стилният дизайн и модните цветове графитно, бяло и розово дават на индивидуалистите свободата да персонализират своите работни станции, така че да отговарят на личността и вкуса им. Технологията RightSight (която се активира посредством софтуера Logi Tune) автоматично улавя образа на човека, дори когато се движи, а иновации като RightLight 4 автоматично коригират светлината при неоптимални условия.

    Хедсетите Zone Vibe

Новата сертия Logitech Zone Vibe са първите безжични хедсети на пазара, които комбинират представяне от бизнес клас с комфорт, стил и достъпност. Те също са налични в графитно, бяло и розово и са проектирани да осигуряват комфорт през целия ден по време на колаборацията с колеги и връзка с близките. Тези леки слушалки от тип „над ухото“ тежат само 185 грама и използват материали като мек на пипане тъкан плат и мемори пяна.

    ITмениджмънт

За IT екипите, които снабдяват служителите в офисите и домовете серията Brio е напълно plug-and-play, съвместима с повечето платформи за видеоконференции и сертифицирана за Microsoft Teams, Google Meet и Zoom. Logitech Sync интеграцията с Brio 505 позволява на IT администраторите да ъпдейтват фърмуера и да диагностицират проблеми, така че хибридните служители да не спират работа.

   

Новите уебкамери и хедсети на Logitech помагат на служителите да успяват в съвременната хибридна ера — те са достатъчно професионални за офиса, перфектни за работа от вкъщи и улесняват IT екипите да подпомагат колегите си да работят на най-доброто ниво и да допринасят за доброто на планетата.

 

Устойчивост
Серията Brio 500 и хедсетите Zone Vibe са сертифицирани като въглеродно неутрални, което означава, че въглеродният отпечатък на продуктите е намален до нула, благодарение на инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране и неутрализирание на въглеродния диоксид. Пластмасовите части на Brio 500 включват рециклирана пластмаса: 68% за графитната и черната и 54% за бялата и розовата версии. Zone Vibe са изработени с минимум 25%** рециклирана пластмаса.

 

​И двете продуктови фамилии са пакетирани в хартия, която идва от FSC®-сертифицирани гори и други контролирани източници.

  Цени и наличност

Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe 100 вече са налични в АСБИС България. Препоръчителната цена за Brio 500 е 269,99 лв. с ДДС. Препоръчителната цена за Zone Vibe 100 229,99 лв. с ДДС.

  За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включватLogitech,Logitech G,ASTRO Gaming,Streamlabs,Blue Microphones,Ultimate Ears иJaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

(LOGIIR)   ###