Новите точки за достъп от серията SonicWave 600

SonicWall засилва портфолиото си с ултра бързи точки за достъп по стандарта Wi-Fi 6

Download here

SonicWave A4

SonicWall представи на пазара новите си модели точки за достъп, базирани на стандарта Wi-Fi 6. Серията SonicWave 600 в комбинация с платформата за централизирано управление (WNM 4.0), осигуряват на потребителите сигурен безжичен обмен на данни с подобрена производителност и упростен модел за свързаност.

“В днешния хиперсвързан свят, организации от всички размери се целят да имат високопроизводителни безжични мрежи които са лесни за инсталация, могат да разчитат на тях и най-вече да са защитени.“ отбеляза президента и СЕО на SonicWall Bob VanKirk. „Серията SonicWave 600 предоставя както на многобройните ни клиенти, така и на доставчиците на управляеми услуги, онова решение което ще им помогне да се защитят потребителите по един сигурен и лесен за управление начин, без значение колко голяма или сложна е изградената им мрежа.” 

SonicWall Wireless Network Manager (WNM) 4.0 осигурява лесен и ефективен способ на организации, партньори и доставчици на управляеми услуги за сигурно управление на безжични мрежи. WNM е позициониран в облака като по този начин упростява работата с големи организации и дистрибутирани мрежи, посредством своя централизиран портал за управление.

Моделите от серията SonicWave 600 увеличават общия безжичен обмен на данни 4 пъти, сравнени с устройства които са базирани на стандарта Wi-Fi 5, както и понижават забавянията с до 75%.

Моделите от серията SonicWave 600 разполагат и с редица ключови функционалности, разрешаващи различни оперативни задачи които изискват сигурност, управление, лесна инсталация и скалируемост:

  • Увеличен безжичен обмен на данни 4 пъти. Използването на Wi-Fi 6 и 802.11ax предоставят на потребителите по-високи пропусквателни възможности, по-малки закъснения на трафика и оптимизирана себестойност на продукта.
  • Ултра бързи безжични скорости за натоварени мрежи. Снабдени с технологията на стандарта Wi-Fi 6, моделите от серията SonicWave 600, решават проблема с високонатоварени мрежи и наличието на голям брой потребители.
  • Киберсигурност от ново поколение. Повишена сигурност и блокиране и на най-новите кибер атаки посредством интеграцията на точките за достъп с решенията за „sandbox“ – SonicWall Capture Advanced Threat Protection (ATP), патентованата технология за Real-Time Deep Memory Inspection (RTDMI) и Reassembly-Free Deep Packet Inspection.
  • Засичане на заплахи и премахването им. Сканиране на входящия и изходящия безжичен трафик чрез проверка на всеки пакет от данни (deep packet inspection), и премахването на зловредния трафик който може да съдържа в себе си malware, дори и при криптирани сесии.
  • ReduМинимални прекъсвания. Никога повече не позволявайте на нарушения във връзката да нарушават бизнес ви.
  • Интеграция с IoT мрежи. Проектирани за високопроизводителни и натоварени мрежи с различни по употреба и дизайн устройтва.
  • Автоматизиран Ъпгрейд. Подобрете производителността и сигурността си, на вашите скорости и в рамките на вашия бюджет, до най-новата технология.