Доставчикът беше отбелязан в две категории за сигурност

BlackBerry е признат за водещ доставчик на UEM в доклада на IDC MarketScape

Dowload here

IDC MarketScape Report

В края на май 2022 г. IDC MarketScape публикува своята оценка на доставчиците на UEM софтуер за малки и средни предприятия по целия свят, като подчерта BlackBerry в две категории – като ЛИДЕР в цялостното UEM и за внедряване на устойчиви/IoT устройства и като ОСНОВЕН ИГРАЧ в отчетите за устройства на Apple и SMB.

Докладът обръща внимание на различни силни характеристики на решенията на BlackBerry:

  • UEM предложението на BlackBerry отговаря на широка гама от правителствени и индустриални сертификати относно сигурността и съответствието, включително FedRAMP, FIPS 140-2, NIAP Common Criteria и PCI-DSS, наред с няколко други. Продуктът UEM е в одобрените списъци на доставчици за редица американски и чуждестранни правителствени организации.
  • Обширното портфолио от продукти за киберсигурност на BlackBerry и AI технологията зад неговите възможности за откриване и коригиране на заплахи осигуряват връзка с UEM решението, особено за случаи на използване, изискващи непрекъснато удостоверяване и проверки на крайните устройства, които имат достъп до корпоративни данни и приложения.
  • Технологията за управление на мобилните заплахи на BlackBerry се интегрира с продукта UEM, за да осигури сигурност за крайна точка за управление/сигурност за смартфони, таблети и IoT устройства, работещи с мобилни ориентирани операционни системи като Android.
  • BlackBerry UEM се интегрира тясно с SaaS платформите за уведомяване и управление на критични събития на доставчика, BlackBerry Alert и BlackBerry AtHoc. Това включва изпращане на специализирани съобщения до крайните устройства, както и интегриране с настройките и правилата за контрол на достъпа на устройството за адаптиране към извънредни ситуации.

Това е страхотно потвърждение за качеството на продукта UEM на BlackBerry, възможностите за безпроблемна интеграция и отдадеността за предоставяне на ключови функции за клиентите.