Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на АСБИС в Близкия Изток.

НОВО ниво на дистрибуция на АСБИС за Ubiquiti

АСБИС е официален дистрибутор на Ubiquiti от 2014 година, като предлага цялото портфолио на производителя в повече от 25 държави. Мрежовите технологии на Ubiquiti предлагат решения както за изграждане на безжични мрежи, така и комутатори и рутери. Всички продукти на производителя са с доказано високо качество и предлагат най-доброто съотношение на пазара между цена и производителност.

За постигането на тези по-високи нива на партньорство, АСБИС е оценен по редица критерии – надеждност, финансови резултати, техническа експертиза и не на последно място – позитивната обратна връзка от партньорите ни.

Постигайки високи резултати във всяка една от тези сфери допринесе за реализирането на PREFERRED ниво за ASBIS Enterprises (Европа) и ELITE ниво за ASBIS Middle East (Близкия Изток). Тези нива на партньорство предоставят ценни ползи за АСБИС в утвърждаването на компанията като водещ дистрибутор за Ubiquiti.

“Горди сме от постигнатите резултати на нашите колеги и ги поздравявам за това страхотно постижение! Надграждането в нивото ни на партньорство за пореден път показва фокуса и отдадеността ни по адрес развитие на марката и ни мотивира да продължим да се целим в още по-високи постижения!“ –  каза Marek Horyl, продуктов маркетинг директор в АСБИС.

За Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks е компания която се стреми да децентрализира мрежовите технологии в глобален аспект – постигайки обем от над 85 милиона доставени устройства годишно, решенията на Ubiquiti играят ключова роля в изграждането на различни мрежи в над 200 държави по света. Мрежовите продукти на Ubiquiti са снабдени с UNMS и UniFi софтуерни платформи които предоставят висококапацитивни интернет мрежи и централизирано управление на всички устройства в тях.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, the U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi и Ufiber са регистрирани търговски марки на Ubiquiti Networks Inc за САЩ и редица други държави. За повече информация посетете www.ubnt.com.