ASBISC Enterprises PLC получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak 5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA.

Лимасол (Кипър), Юли, 2010 – ASBISC Enterprises PLC, експерт в областта на дистрибуцията на ИТ продукти, за ЕМЕА развиващите се пазари, получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak  5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA. Първоначалното споразумение обхваща България, Кипър, Унгария, Словакия, Чехия, Литва, Латвия и Естония. След което се очаква споразумението да обхване Сърбия, Хърватия и Босна.
 

Dell Streak e 5-инчов таблет базиран на Android, предназначен да Ви осигури всичко необходимо когато сте в движение. Dell Streak предлага развлечение, комуникация в социалните мрежи, постоянен достъп до интернет и навигация. Широкият, устойчив на надраскване 5-инчов екран е идеален за сърфиране в интернет, четене и изпращане на електронна поща, гледане на филми, сваляне и слушане на музика, компютърни игри и много други. С 5MP камера имате възможност да правите снимки и клипове във висока резолюция. Dell Streak разполага и с вградени Wi-Fi и Bluetooth, като поддържа 3G/GSM свързаност и позволяват високоскоростен достъп до информация, което прави сърфирането в интернет напълно ново преживяване, много по-интерактивно и удобно. Dell Streak въвежда потребителите в света на хилядите Android възможности, игри и приложения променящи живота на хората. Естествено не пропускаме възможността да се използва като обикновен мобилен телефон за гласови разговори и изпращане на SMS / MMS съобщения. Интегрираният 1GHz процесор осигурява бърза работа с няколко приложения и ниска консумация на батерията. Dell Streak е по-мобилен от един лаптоп и разполага с изключително много удобства. Клиентите вярват, че DELL ще предостави технологични решения, които да подпомогнат потребителите в постигане на повече резултати, независимо дали те са у дома, на работа, на училище или където и да е по света.

Dell Streak ще бъде достъпeн през август на цена на дребно от € 599.

За ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) е базирана в Кипър и специализирана в дистрибуцията на ИТ продукти от водещи производители катоIntel, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer и Hitachi. Asbis разполага с подразделения в 26 страни, с повече от 1000 служители и 32 000 активни клиенти в над 70 страни по света. За повече информация посетете интернет страницата  www.asbis.com


За DELL
DELL Inc. е мултинационална корпорация със седалище в Раунд Рок, Тексас, САЩ, която развива, продава и поддържа компютри и свързани с тях продукти, услуги и информационни технологии. За повече от 26 години, Dell дава възможност на страни, общности, клиенти и хора, навсякъде да използват технологии, за да реализират своите мечти. Фирмата е една от най-големите технологични корпорации в света. За нея работят повече от 96 000 души по целия свят. За повече информация посетете сайта на компанията на
www.dell.com