Buffalo Technology разширява своето присъствие на европейския пазар чрез подписването на дистрибуторски договор с ASBIS Enterprises Plc.

EMEA, 10 Март, 2010 – Buffalo Technology, световен лидер в производство, дизайн и разработка на устройства за съхранение на данни, мултимедийни устройства, кабелни и безжични решения, разширява своето присъствие на европейския пазар чрез подписването на дистрибуторски договор с  ASBIS Enterprises Plc. Това партньорство ще има за цел да привлече фокуса на потребителите върху продуктите с марка Buffalo в Европа и да увеличи нейното влияние.

ASBIS Enterprises Plc е един от най-големите доставчици на ИТ компютърни компоненти и периферия с 36 офиса в 25 страни и играе важна на пазарите в Европа, Средния Изток и Африка (EMEA).

 “Buffalo е търговска марка позната на потребителите със своите новаторски решения и SMB продукти. Водещите пазарни позиции на компанията и широката гама от продукти за съхранение на данни и безжични устройства, в съчетание с нашата собствена стратегия ни дава сигурност, че ще постигнем съвместен растеж на пазара. ” , каза Лорън Жорно, изпълнителен вицепрезидент продажби и маркетинг в ASBIS

Кевин Вине, вицепрезидент продажби и маркетинг EMEA, Buffalo Technology, каза:

 „Използването от страна на малкия и среден бизнес, както и от крайните потребители  на устройства и решения за съхранение на данни ( Мрежови или Директни),  нарасна изключително много през последните няколко години. . Нашата цел е да  покрием по-голяма част от пазара в EMEA; ASBIS Enterprises ще осигури  растеж и водеща позиция на пазара”.

За Buffalo Technology

Buffalo е световен производител на продукти за съхранение на данни, мултимедия, и безжични мрежови устройства за дома и малкия бизнес. Компанията е водеща в производството на компютърна периферия в Япония, и лидер в продажбите на NAS Storage продукти в глобален мащаб за 2005,2006,2007 и 2008 (In-Stat).
 
Продуктите на компанията срещат нуждите на потребителите, предлагайки ценово изгодни: мрежови storage (NAS), външни и desktop твърди дискове, мултимедийни плеъри и безжични LAN рутери. Продуктовата линия на Buffalo включва TeraStation NAS устройства, които са специално създадени, за да преобразят Enterprise Storage в SMB. Сериите LinkStation NAS, доставят мултимедиен NAS в дома и позволяват създаването на място за съхранение на данни, снимки и музика, лесно и удобно. AirStation™ сериите са безжични мрежови устройства, които са лесни за употреба, с висока производителност, за потребители и SMB/SoHo. Тези устройства са с водещата технология AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System), която позволява изграждане и работа с сигурна безжична мрежа в дома и офиса с натискането на един бутон.

Договорените сигурни отношения на Buffalo с водещи компании като Intel, Broadcom™, Nintendo и Microsoft допринасят за лидерство на пазара и създаване на тенденции в технологиите. Централният офис на Buffalo е в Япония, компанията разполага също с офиси в Англия, Франция, Холандия, Германия, САЩ и Тайван. За повече информация посетете www.buffalo-technology.com.

© Buffalo Inc. 2010. BUFFALO лого, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, DriveStation 2Share, MiniStation, и LinkTheater са търговски марки или регистрирани марки на Melco Holdings Inc. или Buffalo Inc. Microsoft Windows и  Microsoft лого са търговски марки на Microsoft corporation САЩ и други държави. Имена и лога на други споменати компании са собственост на техните притежатели. 
 
За ASBISC Enterprises PLC

АСБИС е един от най-големите доставчици на компютърни компоненти на пазарите в Европа, Средния Изток и Африка (EMEA). Частната компания с главен офис в Кипър и 36 офиса в 25 страни играе важна роля в глобалната верига на ИТ доставки, с около 15 000 стоки в своя продуктов портфейл и годишен оборот от 755 милиона щ. долара за 2004 г.

Днес компанията обслужва над 12 500 активни клиенти в 70 страни чрез 4 дистрибуторски центъра и 33 локални склада. АСБИС съчетава отлично познаване на местните пазари със силен международен екип от над 800 служители. АСБИС предлага на своите клиенти не само пълен набор компоненти и системи за производство на PC, сървъри и ноутбуци, но и уникално пред- и следпродажбено обслужване.

През 15-те си години на безпрецедентен растеж, АСБИС успя да заеме позицията на най-големия или най-бързо развиващ се дистрибутор за региона ЕМЕА за продуктите на Intel, Hitachi Global Storage Technologies, Seagate, Kingston Technology, A-Data, Lite-ON, NEC, Toshiba, Prestigio, Canyon и мнogo други.

Всички процеси на вътрешно управление на продуктите са поставени в Интернет, включвайки управление на заявките, обновяване на доставки, цени и наличности. През 2001 г. АСБИС стана платинен член на  IT4profit.com B2B e-Борса, създавайки своя собствена общност клиенти и доставчици.

АСБИС активно разработва и интегрира Интернет решения в цялата верига на своя бизнес. Новите бизнес модели – комбиниращи традицинните дистрибуторски канали с онлайн B2B операции – позволяват на АСБИС да извършва над 70% от своите транзакции по Интернет, като предлага на партньорите си реална 24×7 бизнес комуникация.

Допълнителна информация за АСБИС и възможностите за съвместна работа можете да получите чрез  директен контакт с нас.