Tony KW-31 – оригиналният детски телефон във формата на часовник и Sandy KW-34 – осигуряващ постоянна безопасност за децата.

Canyon представя два нови модела на детски смарт часовници

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя два нови модела на детски смарт часовници Tony KW-31 и Sandy KW-34.

 

Tony KW-31 е детски телефон във формата на часовник, предназначен за връзка с детето по време на училище и извънкласни дейност. Подходящ е за деца над петгодишна възраст, като за правилното му функциониране не се изисква връзка със смартфон. Моделът разполага със слот за 2G SIM карта, което позволява на малките потребители да получават и изпращат обаждания и SMS съобщения по всяко време. Камерата и диктофонът дават възможност за запазване на снимки и гласови съобщения, а слотът за microSD карта позволява съхранението на музика или аудио книги, както и тяхното възпроизвеждане чрез вградения високоговорител. 

Моделът предлага и специални допълнения – седем образователни игри, калкулатор, будилник, календар и хронометър.

Tony KW-31 разполага с ясенLCD дисплей с резолюция 240×240 пиксела, а оригиналният интерфейс и стилен дизайн ще отговорят и на най-високите очаквания. Висококачествената 380 mAh литиево-полимерна батерия поддържа устройството в работно състояние до четири дни в режим на готовност и до два дни в процес на активна употреба. Телефонът е устойчив на механични повреди и трудно може да бъде загубен, като устройството се продава с 24 месеца гаранция. Предлага се в три цвята: розово, черно и жълто-сиво и е отличен подарък както за деца в началните класове, така и за тийнейджъри. Препоръчителната му цена е: 49,90 лв.

Детският смарт часовник Sandy KW-34 е оборудван с всички функции за проследяване на местоположението на детето и аварийна комуникация с него.Той отговаря на търсенето на все повече родители да осигурят безопасността на детето си и да могат да се свържат с него при всякакви обстоятелства. Чрез поставяне на 2G SIM карта в Sandy KW-34 може да бъде проследено точното местоположение на детето чрез смартфона на родителя, с помощта на приложението Canyon Life. Благодарение на GPS модула, местоположението на детето се определя с точност до 5 метра. Смарт часовникът е снабден и с бутон за бърза комуникация с родител или настойник.

Разполага с функционалност за определяне на безопасна зона за движение на детето от родителя, и изпращане на специално известие, когато детето напусне установената безопасна зона.Уникалното на Sandy KW-34 е неговият сензорен дисплей с диагонал от 1.44 инча и резолюция от 128×128 пиксела. Часовникът е малък и лек, с тегло само 42 грама, и е снабден с приятна на допир и модерен дизайн силиконова каишка.Освен това часовникът е оборудван с такива важни функции като приемане и осъществяване на повиквания, будилник, крачкомер, камера и игра. Вградената в него технология удължава живота на батерията до четири дни с едно зареждане. Смарт часовникът се предлага на пазара в синьо-сиво и розово-сиво и гаранция от 24 месеца. Препоръчителната му цена е: 65,90 лв.

Двата нови часовника допълват портфолиото от висококачествени съвременни аксесоари за деца на Canyon. През пролетта марката пусна и друг иновативен продукт за деца – смарт часовника MyDino KW-33, предназначен специално за деца в начална училищна възраст. Симпатичният динозавър Дино – виртуален приятел в света на здравето и спорта,който „живее“ в устойството, вече радва своите малки притежатели и ги стимулира към физическа активност по интересен за тях начин.За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.

Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.

За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,България, Чехия, Хърватия, Кипър,Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт