Международната компания Prestigio разширява линията безжични зарядни станции и представя функционалната ReVolt A7. Устройството е предвидено да зарежда едновременно три устройства и ще може да попълва енергийните резерви на най-съвременните смартфони.

Prestigio ReVolt A7: зарежда едновременно три устройства

BUY ONLINE

ReVolt A9

Проверете наличността

При съвременния ритъм на живот е важно бързо и без особени усилия да зареждате джаджите: смартфони, слушалки, часовници, без да се занимавате с кабели, адаптери и търсене на контакти. Prestigio предлага решение на проблема с помощта на ReVolt A7 – безжична зарядна станция, зареждаща едновременно до три устройства.

С помощта на едно устройство можете да зареждате батериите на iPhone, Apple Watch и AirPods. Зарядната станция Prestigio е съвместима не само с техниката на компанията Apple, но е подходяща и за всички устройства, поддържащи безжично зареждане по стандарт Qi.

ReVolt A7 оптимизира пространството във вашия дом или офис, като премахва излишните кабели и търсенето на свободни контакти. Нивото на заряд на устройството се определя с помощта на LED индикатор. Процесът на зареждане може да се извършва даже и през калъф, дебелината на който е не повече от 4 мм. Допълнителна функция на зарядната станция е възможността да се зареждат едновременно два смартфона.

Зарядната станция Prestigio е удобна за използване. Смартфонът може да се сложи върху нея както хоризонтално, така и вертикално. Това позволява да гледате видео или видео разговор докато зареждате батерията.

Благодарение на стилния дизайн, функционалност и липса на кабели, ReVolt A7 ще се превърне в незаменим помощник за дома и офиса за тези, които ценят времето и комфорта си.

За Prestigio

Prestigio е международен бранд за потребителска електроника за дома, образованието и бизнеса. Компанията продава своите продукти в повече от 30 страни по света и до момента са продадени повече от 25 милиона устройства в 20-годишната й история. 

Портфолиото включва смарт устройства и аксесоари, иновативни решения за бизнеса и образованието. Prestigio обяви първата в света интерактивна клавиатура с тъчпад на клавишите, както и смарт говорители, преносими акустични системи, безжични зарядни устройства, графенови външни батерии, и това е само началото. Мотото на компанията при пускане на нови продукти на пазара, е ‘The art of hi-tech’, и специално внимание се обръща на иновациите, висококачествените материали и съвременните технологии. 

Брандът Prestigio е собственост на ASBISc Enterprises Plc., един от водещите IT дистрибутори за региона на EMEA. Разполага с производствени, проектантски и технически съоръжения в Европа, Китай и Беларус. Prestigio е с офиси в 15 страни в различни региони, в това число CIS, Украйна, Европа, Средния Изток и Африка.