Supermicro предлага най-широкото портфолио от оптимизирани за приложения системи, базирани на 3-то поколение Intel Xeon скалируеми процесори.

Сан Хосе, Калифорния, 6 април 2021 г. – Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), глобален лидер в корпоративните изчисления, съхранение, мрежи и зелени изчислителни технологии, представя най-пълната гама от сървъри в индустрията, включваща най-новите Мащабируеми процесори Intel Xeon от трето поколение, осигуряващи водеща производителност и намалени TCO и общи разходи за околната среда (TCE). Новите системи X12 вече са внедрени в иновативни организации като университета в Осака.

„Новата ни продуктова линия Hyper е създадена за максимална производителност и може да събере 32 DIMM модула с висока скорост на паметта, четири графични процесора с висока производителност и до 400 Gbit LAN, която поддържа най-взискателните изисквания на нашите клиенти. Ние работим в тясно сътрудничество с технологични партньори в цялата индустрия, за да доставим широка гама от сървъри и системи за съхранение, оптимизирани за много натоварвания и предоставяйки най-добрите решения, от системи с най-висока производителност, като Hyper или нашата Delta GPU оптимизирана платформа за оптимизиране, до икономически ефективни TCO оптимизирани платформи, като новата ни 2U 2-Node платформа за видео стрийминг. Гордеем се, че проектираме и произвеждаме тези системи в централата ни в Силициевата долина и в нашите бързо разрастващи се съоръжения в Тайван. “ каза Чарлз Лианг, президент и главен изпълнителен директор на Supermicro.

Цялата линия от над 100 оптимизирани за приложения системи, включително Hyper, SuperBlade®, семейството на двойни продукти (BigTwin®, TwinPro® и FatTwin®), Ultra, CloudDC, GPU, Telco / 5Gand Edge сървъри, се отличават с 3-то поколение Intel Мащабируеми процесори Xeon. Първокласният процесор Intel Xeon Platinum 8380 с 40 ядра, работещи на 2.3 GHz в платформите Ultra и Hyper, осигурява лидерска производителност. Оптимизираните от мрежата процесори се използват в цялостно портфолио от 5G и вградени крайни системи. Системите Big Twin с много възли и SuperBlade с процесори Intel Speed Select осигуряват гъвкавост и ефективност за доставчиците на облачни услуги. Също така еднопроцесорните WIO и системите за съхранение носят непреодолими икономии на разходи за приложения с общо предназначение и за съхранение. Портфолиото включва конфигурации с водно охлаждане за централни процесори с висока мощност в системи с висока плътност в HPC инсталации с опция за директно течно охлаждане, за да премахне ограниченията на традиционното въздушно охлаждане за разсейване на топлината и по този начин намалява общите оперативни разходи на центъра за данни. С нарастването на изкуствения интелект и машинното обучение Supermicro представи портфолио от нови GPU системи, базирани на 3-то поколение Intel Xeon Scalable процесори. Тези системи използват 2-кратното увеличение на PCI-E 4.0 I / O, за да осигурят подобрена производителност на натоварването. Портфолиото включва силно интегрирани 4U 8GPU системи за големи учебни натоварвания и 2U 2-Node еднопроцесорни GPU системи с подобрена енергийна ефективност за игри в облак и стрийминг. Платформата CloudDC, с балансирана архитектура със специални I / O и съхранение на всички флаш памет за всеки процесор, позволява на системата да осигури по-ниска латентност, по-висока производителност и позволява отдалечен директен достъп до памет (RDMA) в широкомащабни облачни среди.

Изтеглете X12 Server Solution>>