Изкуственият интелект отприщи нова ера на креативност и изобретателност. Днес технологиите на Intel® задвижват някои от най-перспективните възможности за използване на ИИ в бизнеса

Изкуствен интелект

Нашите клиенти са постигнали успех в редица хардуерни области: масово използване на CPU inference в множество центрове за данни за механизми за препоръчване на съдържание, VPU-базирани камери, които предпазват застрашени видове от бракониери в реално време, и FPGA, които гарантират ускорение за бързи резултати от търсенето. Технологиите на Intel® се използват при разпознаване на изображения, кибер интелигентност, предсказуема поддръжка, разпознаване на измами и много други. От изработване на стратегия за данните до внедряване в корпоративен мащаб, Intel и нашата екосистема ускоряват времето от пилотния проект до внедряването в бизнеса на готови за производство решения, които се справят с често срещани проблеми – без значение каква е вашата индустрия.

А предстоят още много нови неща. Ние работим в тясно сътрудничество с AI общността, за да ускорим откритията и да постигнем съществен напредък в това как използваме изкуствения интелект, за да добавим стойност към нашето ежедневие, независимо дали става въпрос за откриване на вода на Луната, по-бързо поставяне на критични медицински диагнози или ускорено откриване на дефекти на продуктите.

За Intel

Intel (Nasdaq: INTC) е лидер в индустрията, създаващ променящи света технологии, ускоряващи глобалния прогрес. Вдъхновени от закона на Мур, ние работим непрекъснато в посока на подобряване на дизайна и производството на полупроводници, за да отговорим и на най-големите предизвикателства на нашите клиенти. Добавяйки интелигентност към облака, мрежите и всяко изчислително устройство, разкриваме потенциала на данните, които ще променят бизнеса и обществото към по-добро. За да научите повече, посетете   newsroom.intel.com и intel.com.