Canyon Gaming с нови продукти за любителите на електронни спортове.

 София, февруари, 2021 г

  Canyon разшири портфолиото си от гейминг периферия с нови интересни и ценово ориентирани продукти, предназначени предимно за начинаещи и средно напреднали любители на компютърни и конзолни игри. Марката предлага бюджетни решения, които кореспондират напълно с изживяване на професионално ниво.

 

 Снимка: PUNCHER GM-20

  Puncher серията включва два модела ултралеки мишки с перфориран корпус – GM-20 и GM-11.

  GM-20 се отличава с висока производителност, здрава конструкция и минимално тегло от 65 грама. Тя е оборудвана с висок клас професионален оптичен сензор Pixart 3360 с резолюция от 1000 до 12000dpi, 7 програмируеми бутона с възможност за множество настройки чрез интуитивен софтуер, гъвкав оплетен кабел, който улеснява движението на мишката при работа, RGB подсветка с десет режима и тефлонови крачета. Мишката е подходяща за дясна ръка и е еднакво удобна с всеки от трите вида захват-palm, grip или claw. В заключение можем да добавим, че  GM-20 е модел , който определено си струва да бъде добавен към гейминг аресенала на всеки играч.

  GM-11 e малко по-нисък клас ултралека мишка с перфориран корпус, която тежи само 69 грама. В ядрото и се намира висококачествен Pixart сензор PAW3519 с резолюция от 800 до 4200dpi. Оборудвана е със седем програмируеми бутона, които могат да бъдат къстамизирани чрез софтуер, UPE крачета, RGB подсветка с 6 режима на работа и гъвкав оплетен кабел с феритен филтър, който осигурява отлично качество на сигнала.

GM-20 и GM-11 се предлагат от Canyon в двата класически цвята – черен и бял.

 Освен Puncher, oще двa нови модела гейминг мишки с кабел са вече част от портфолиото на Canyon Gaming – Corax GM-5N и Merkava GM-15.

  Corax GM-5N е изцяло обновен вариант на добре познатия си предшественик Corax GM-5, чиито характеристики обаче не могат да се сравнят по достоство с тези на новия му заместител. Екипиран със Sunplus 6651 оптичен сензор с отлична производителност за цената си, новата Corax мишка предлага до  6400dpi, RGB подсветка, ергономична форма за дясна ръка, 8 програмируеми бутона, включително ‚целеви‘ с възможност за персонализация и вградена памет за запазване на профили.

Снимка: MERKAVA GM-20

 

  Меrkava GM-15 e отлично гейминг оръжие, предпоставка за доброто представяне на всеки запален играч. Покритието на мишката е устойчиво на износване, осигурява стабилен захват и приятно тактилно усещане в допълнение към стабилен корпус с класически дизайн, изработен от материал, характеризиращ се с изключителна здравина. Оптимизирана за игри от всякакъв жанр, Merkava има максимална скорост на проследяване от 66ips и ускорение от 22.5G. Възможността за регулиране на честотата на анкетиране и скоростта на сканиране от 6000 FPS осигуряват отлична отзивчивост в целия DPI диапазон. Прецизният оптичен сензор от ново поколение SUNPLUS 6662 предлага чувствителност в спектъра от 400 до 12000 dpi. Тези, както и още много други настройки могат да бъдат направени, благодарение на отзивчивия и лесен за използване софтуер. Не на последно място, мишката е оборудвана с 12 програмируеми бутона (вкл. 4 макро + ‚целеви‘), RGB подсветка, памет за запазване на профили и три допълнителни тежести по 3.5 гр, с които можете да променяте масата в съответствие с динамиката на вашата игра.

Снимка: INTERCEPTOR GK-8

  Още един нов продукт, който заслужава специално внимание е механичната клавиатура Interceptor GK-8. Тя е оборудвана с линеарни червени Outemu суичове, известни с добрата си тактилност и дълъг живот – до 60 милиона клика. Общият ход на суичовете е 4мм с точка на активация 2мм и необходима сила от 60гр. Капачките на бутоните са практически неизтриваеми, благодарение на Double injection технологията на изработка.    Антистатичният метален корпус осигурява здравина и надеждност на устройството, но няма как да не отчетем и приноса му към елегантния външен вид на Interceptor. Панелът за управление на мултимедийните функции и подсветката е изнесен отделно, в долната част на клавиатурата с цел по-голямо удобство. RGB подсветката предоставя възможност за 21 комбинации на лицевия и 3 на страничния панел. Има и 6 предварително зададени режима, оптимизирани за най-популярните игри с възможност за препрограмиране. Всички настройки отново се случват чрез интуитивен софтуер, който можете да свалите от официалния сайт на Canyon.

  За любителите на гейминга и като допълнение към цялостния игрален сетъп, Canyon предлагат на пазара няколко нови решения. Три размера нови подложки с различни характеристики са вече налични в магазинната мрежа – CMP-10, CMP-8 и CMP-5.

Снимка: CMP10

  CMP-10 e текстилна гейминг подложка с размер 930х350х430мм и форма, която позволява върху нея да бъдат поставени клавиатура и мишка като същевременно е ‚изрязано‘ място, което обичайно се заема от монитор. Нейната повърхност е оптимизирана за максимален контрол на сензора. Краищата са обшити, а основата от естествен каучук не позволява паразитни движения върху плота.

  CMP-8 e с размер 500×420мм и повърхост, оптимизирана за бързина на мишката. Отново краищата са обшити , а основата – каучукова.

  CMP-5 е с идентични на CMP-8 характеристики и свойства. Двете подложки се различават само по размер. Тук той е 350×250мм.

Oще два модела джаджи за улеснение на любителите на гейминг приключения ще намерите в обновеното портфолио на Canyon gaming.

Снимка: WH200, WH100

  WH200 комбинира няколко функционалности в едно. Устройството представлява удобна поставка за слушалки, двупортов USB 2.0 хъб и бънджи. Предлага се в бяло и черно с елегантна RGB подсветка.

  WH100 от своя ствана е държач за кабел (бънджи) със стабилна основа и гъвкаво силиконово рамо. Тук са добавени 4 свободни USB 2.0 порта.

  В края на миналата 2020 година Canyon добави в опаковките на добре познатите си гейминг слушалки GH-1A, GH-3A, GH-5A aдаптор от 2×3.5mm жака към един универсален, което позволява по-широкото има приложение и възможност да бъдат използвани в конзолните игри.

  Любителите на конзолния гейминг също не са пренебрегнати от Canyon. Двата нови безжични контролера вече се радват на широка популярност сред аудиторията. CND-GPW3 e предназначен за Nintendo Switch / Android / PC / PS3, докато CND-GPW6 покрива WinXP, Win10, PS3 и Android.

  Също през втората половина на миналата година бяха добавени и два модела камери за стрийминг: C6 – 2k Ultra full HD с трипод в комплекта и C5 – 1080P full HD версия.

Снимка: C6

Вижте целият каталог тук

      За Canyon

  Canyon е бързоразвиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.

  Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.

   РЕГИОНИ Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан Африка: Южна Африка Латинска Америка: Коста Рика Близкия изток: Кувейт