Партньорството е създадено

ASBIS в партньорство с D3 Security, за да внесе SOAR от следващо поколение в страните от Централна и Източна Европа, Балтия, Централна Азия и Закавказието

ЛИМАСОЛ, КИПЪР – 24 ноември 2020 г. – ASBISc Enterprises PLC, дистрибутор с добавена стойност, обяви днес, че се присъединява към партньорската програма на D3 Security като дистрибутор в регионите на ЦИЕ и Европа. В рамките на това партньорство ASBISc Enterprises PLC ще подкрепи разпространението на платформата NextGen SOAR на D3 Security, известна със своите усъвършенствани възможности за автоматизация и реакция (SOAR) с напълно вградена матрица MITER ATT & CK.

Партньорите играят решаваща роля за извеждането на възможно най-добрите решения за сигурност на световните пазари. ASBISc Enterprises PLC, с дългогодишното си присъствие на пазара, техническа експертиза и партньорска мрежа, е добре съгласуван партньор за D3 Security, тъй като разширява глобалния си обхват.

Квалифицираният екип от технически специалисти и мениджъри по продажби на ASBIS са готови да подкрепят системните интегратори, доставчиците на облачни услуги и корпоративните клиенти от страните от Централна и Източна Европа и постсъветския съюз при избора на оптимално решение за нарастващите нужди срещу заплахите и киберсигурност.

“D3 NextGen SOAR дава на ASBIS нововъзникваща технология, която допълва нашето портфолио и създава многобройни сценарии за решения с висока стойност“, каза Марек Хорил, директор продуктов маркетинг, ASBISc Enterprises plc. „Нашата компания е нетърпелива да навлезе на пазара SOAR с топ корпоративно решение, високо класирано от Gartner, Frost & Sullivan, EMA, SINET и KuppingerCole.

Като пълна опция за много наематели, D3 Security дава възможност за продажба на MSSP / MDR / SP с индивидуализирани книги за игра, SOP, табла за управление, интеграции, контрол на достъпа и езикови опции. Партньорите на канала ASBIS вече могат да наддават за широк спектър от проекти, включително откриване на заплахи, реагиране на инциденти, оркестрация и автоматизация, интеграция и оптимизация на SOC, работен поток между предприятията, сътрудничество между SOC към SOC, поверителност, измами, разследване на нарушения и инциденти / Управление на дела.

„В днешния климат за киберсигурност SOAR е връзката на стековете за сигурност, които могат да управляват заплахите ефективно и достъпно“, каза Стивън Кънингам, изпълнителен директор на Channel Partnerships в D3 Security. „Като последното допълнение към портфолиото от разширени решения на ASBIS, платформата NextGen SOAR на D3 ще донесе голяма полза за клиентите на ASBIS.

Мисията на D3 Security е да направи операциите по сигурността, реагирането на инциденти и търсенето на заплахи драстично по-лесни, по-бързи и по-достъпни. Днешният пазар на SOAR е изправен пред огромни предизвикателства около управлението на жизнения цикъл на playbook и интеграцията на продукти. Платформата NextGen SOAR на D3 Security води по пътя с 260+ продуктови интеграции и интерфейс с нисък код / ​​без код, който дава възможност за изграждане, настройка и мащабиране на книги за игра и автоматизация без обширни умения на Python. Той също така наруши пазара с вградената автоматизация на MITER ATT & CK TTP, позволявайки на операторите на SOC да видят пълна картина отвъд отделните етапи на атака.

За ASBIS:

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор с добавена стойност, OEM и доставчик на решения за ИТ, IoT, IoT, AI в ЦИЕ, FSU, MEA. Компанията е специализирана в разпределението на добавена стойност (VAD), B2B решенията на пазара и разпространението на ИКТ продукти от световни доставчици. В сътрудничество с лидерите на ИТ индустрията, експертните екипи на Групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни елементи, услуги, базирани на облак, и технологии, за да създадат търговски жизнеспособни решения по избор. За повече информация посетете уебсайта на компанията на адрес www.asbis.com

За D3 Security:

Платформата NextGen SOAR на D3 Security е първата и единствена платформа „SOAR 2.0“, която съчетава автоматизация и оркестрация в над 300 интегрирани инструмента с възможностите за проактивно реагиране на MITER ATT & CK. Безкодовите книги за игри на D3 автоматизират задачите за обогатяване и отстраняване, като същевременно улесняват всеки да изгражда, модифицира и мащабира работните процеси за операции по сигурността, реакция на инциденти и лов на заплахи. За повече информация посетете D3security.com.