АСБИС Академия 2024

ASBIS Академия 2024

Технологиите никога не са напредвали по-бързо! 

От 4 до 6 октомври Voya Beach Resort събра на едно място партньори, клиенти, медии и анализатори на пазара, за да вдъхнови нови начини за правене на бизнес.  

АСБИС Академия, станала вече традиция в АСБИС България, е създадена, за да покаже новостите в ИТ сферата, иновациите и възприемане на развиващите се тенденции на бъдещето. Тя е своеобразен вид сверяване на часовника в динамичо развиващата се среда на технологиите и иновациите.  

Тази година се включиха:  

  • над 164 партньора на АСБИС България 
  • 28 вендора  
  • над 264 участници  

Специално бе създадена демо зона, където всички присъстващи можеха да видят и докоснат най-новите продукти на различни марки, както и да тестват новите решения на пазара.  

За да не изглежда напълно скучно и традиционно събитието, в АСБИС България се бяхме погрижили да има: футболен турнир за купата на АСБИС, CANYON #OnBar – Relax Zone ; AENO – The Future of Cooking – Готвене и дегустация с Теди Титова; LORGAR Racing Tournament, BlackView Destruction Zone, Bang & Olufsen – Luxury Home Cinema Experience. 

Специални гости на събитието бяха Svetlio and the legends, които допринесоха за една емоционална и приятелска атмосфера.