CANYON с удоволствие обявява специалните промоционни дни за своите клиенти от цял свят. Новата инициатива бе успешно стартирана на 25 ноември 2008 г.

Вторниците сега са синоними на CANYON!

CANYON с удоволствие обявява специалните промоционни дни за своите клиенти от цял свят. Новата инициатива бе успешно стартирана на 25 ноември 2008 г., и ще продължи през цялата 2009 г.

CANYON с удоволствие обявява специалните промоционни дни

Ритейлърите и дилърите, които продават CANYON, сега могат да очакват съобщения всеки вторник, представящи по няколко продукта от портфейла на компанията, техните характеристики и препоръчителни цени. Но това не е всичко! Клиентите могат да се възползват от специалните промоции всяка седмица. Както гласи и името на кампанията, тези специални оферти от продукти на CANYON важат само във Вторник! 

Ние разполагаме с атрактивен портфейл с практични, лесни за употреба съвременни продукти. Гордеем се, че можем да предложим едно от най-добрите съотношения цена/качество на пазара. CANYON е достъпен за всеки бюджет: конкурентните цени са особено привлекателни за крайните потребители, особено в сегашните по-трудни времена на финансова криза.

От своето основаване през 2003, CANYON култивира положителна репутация, предлагайки на своите клиенти отлични маржове за печалба. CANYON определено предлага печеливши възможности за бизнес – зависи от вас да се възползвате от тях!

Помнете: От сега нататък Вторниците са дните на CANYON!
Не се колебайте да се обадите в офиса на АСБИС България за повече информация за кампанията ‘Вторник – ден на CANYON’.

Разгледайте продуктовия портфейл на Canyon в B2B системата на АСБИС!

За CANYON
CANYON е весел, млад и динамичен лайфстайл бренд, който се стреми да направи живота по-удобен като предлага широка гама от практични, лесни и ценово достъпни продукти в областта на потребителската електроника и компютърната периферия. Нашата цел е да доставяме красиви и стилни устройства на конкурентни цени, без компромис с качеството. Основана през 2003, CANYON е един от най-бързо растящите брендове в индустрията в региона EMEA, за допълнителна информация, пишете на  press@canyoncorporate.com или посетете www.canyon-tech.com