Програмата Intel® Premier Provider

Бизнесмените и ИТ специалистите днес търсят интегрирани продукти и решения. Програмата Intel® Premier Provider помага на системните интегратори и риселърите, на базата на техия натрупан опит в инсталиране на настплни машини, сървърни, безжични и мобилни решения, да разширят своя поглед и подход към потенциални клиенти, като им предоставя разнообразие от средства за разширение на бизнеса и увеличение на конкурентоспособността.


Ползите от IPP 

Да спечелиш от партньорството с Intel

Intel Premier Provider-ите са водещите фирми в многообразието от партньорски програми. Тези компании се разглеждат като предпочитан източник на продукти и технологии от Intel. Участниците в тази програма могат да очакват ползи за техния бизнес, вследствие на високата репутация и на продуктите с марката Intel.

Сериозни предимства

Програмата за изключително членство предлага голямо разнообразие от взаимни връзки, технически, финансови и маркетингови ползи. Всяка от тях е специално предназначена да помогне на бизнеса на Premier Provider-а. 

Ползата от връзките с Intel

Intel поддържа Premier Provider-ите с по-голяма ангажираност отколкото при останалите програми. Това включва Web-базирана информация и повече индивидуално внимание и подкрепа. Premier Provider-ите също участват в ексклузивни събития, на които споделят информация и си сътрудничат с други колеги, за по-високо ниво на предоставяните от тях услуги.

Техническа помощ

Intel Premier Provider-ите получават възможности за обучение и по-високо ниво на пряка техническа помощ, отколкото участниците в останалите програми. Тази информация им помага по-добре да познават продуктите, които предлагат, както и да откриват нови възможности за бизнес.

Финансови предимства

Intel предлага на своите Premier Providers няколко целеви програми за финансова помощ, така че те да могат да снижат себестойността и да увеличат печалбата си. Стимулите по тези програми могат да се променят в зависимост от региона, но могат да включват допълнителни отстъпки по избрани продукти на Intel, както и фондове за маркетинг дейности в дадената страна като печатна реклама, разпращане на материали по пощата и участие в компютърни изложения.

Маркетингова подкрепа

Intel също предоставя и ценна маркетинг помощ, която подпомага бизнеса на Premier Provider-ите чрез маркетингови средства. Членовете на програмата също печелят от по-тясната обвързаност с марката Intel. Комбинирани, тези важни средства дават сериозно предимство на  Premier Provider-ите в техните отношения с клиентите.

 

За повече информация за програмата, вижте web-страницата на Intel