Програмата на Intel® за риселъри

 


Intel® Reseller Program е предназначена за фирми, които искат да бъдат информирани за най-новите продуктии технологии на Intel, но закупуват по-малко от 10 box-продукти на тримесечие от оторизираните дистрибутори на  Intel.


Ползи от IRP програмата 


Програмата има за цел да информира редовно Вас и Вашата фирма за най-новите продукти и технологии на Intel.

Intel Channel Conference

Предлагаме възможност на всички членове на програмата да посещават 2 пъти годишно нашите семинари. Целта е Вие да бъдете една стъпка напред на бързо развиващия се технологичен пазар, като имате на по-ранен стадий достъп до продуктови пътни карти и технологични инициативи.

Защитена web-страница

За да могат участниците да имат цялата информация, която им е нужна за продуктите на Intel, пътни карти и програми, съществува защитена web-страница. Това дава възможност на Intel да споделя ‘доверителна’ информация, която не е широко оповестена и до която може да се стигне само когаато станете член на програмата и притежавате съответната парола.

Информационен бюлетин по e-mail

За да могат членовете на програмата да получават навременен достъп до Intel новини и разработки, информация за нови продукти, предварителни уведомления за движения на цените и специалнипромоции, ние предлагаме информационен бюлетин, който получавате по електронна поща веднъж на две седмици.

 

Повече информация за  IRP програмата ще получите на web-сайта на Intel