CANYON празнува 5-та годишнина!

 

CANYON, един от най-бързо развиващите се производители на компютърни аксесоари и потребителска електроника, този месец с гордост отбелязва своята пета година в бизнеса. През август 2008 г. се изпълни цяла петилетка от създаването на посветен на тази марка корпоративен екип, базиран в Холандия, както и на отдел за контрол на качеството, разположен в Тайван и континентален Китай.

“От самото създаване на екипа, нашата цел е да правим живота на потребителите по-удобен, предлагайки широка гама продукти, които са качествени, достъпни като цена, и с привлекателен дизайн. Огромният ръст и успех на Canyon през последните 5 години е свидетелство за нашите възможности да изпълняваме намеренията си и да отговаряме на нуждите на пазара днес,” каза Гирт ван Дийк, вицепрезидент продажби и маркетинг на CANYON.

Следвайки своята политика да доставя на пазара стилни и качествени продукти на достъпни цени, CANYON в момента предлага разнообразен портфейл стоки, включващ настолни компютри, комплекти за Интернет конферентна връзка (чат-пак-ове), MP3 и MP4 плейъри, уебкамери, мишки, мрежови устройства и още много други. Непрекъснато се добавят нови продукти, като екипите търсят възможности да разширяват присъствието на марката и да посрещат пазарните тенденции.

“Ние сме много горди със своите постижения през годините. Екипите в различните страни, където сме представени, са доказали своя ентусиазъм да предлагат нашите продукти. Оптимисти сме и гледаме напред в бъдещето, за да предлагаме на потребителите доказали качествата си ИТ аксесоари и потребителска електроника,” допълни г-н ван Дийк.
Продуктите на компанията са насочени към хората с динамичен и младежки стил на живот, като същевременно са практични и лесни за употреба. Брендът се отличава със своя свеж дизайн и атрактивни упаковки.
CANYON разполага с мрежа от офиси в над 50 страни и стратегическ иразположени дистрибуторски центрове в Холандия, Дубай, Чешката република и Финландия.